Kristin`s blogg

Så skjer det igjen - vi gjør endringer på tomta.......

I dag skulle graverarbeidet startet på tomta hos oss i Tømmerhuset. Forsinkelser skjer de beste - selv om jeg blir i overkant utålmodig!  
Vi har fått Øyvind Norman til å ta jobben, fordi han ble anbefalt av andre. Og vi veit han er god på det han gjør.
Jeg har sett det ferdige resultat etter jobber han har gjort - og det blir pent!

Det er mye masse som skal flyttes på, og steiner som skal legges ut. Foreløpig har Jan merket opp der det skal graves, så håper vi Øyvind er klar så snart som mulig.
Vi håper at når han er ferdig, skal vi ha mange kvadrat mer med plen, tomta kan kommes til fra alle kanter, og gårdsplassen vil være klar for stein eller asfalt.
Himmel og hav - vi har jo ikke bestemt oss enda!!
Forslag til "finish" i gårdsplass mottas med stor takk{#smileys123.tonqueout}

Deretter begynner jobben for Tømmerhusets innbyggere - det lenge planlagte verkstedet til Jan skal settes opp - OG, jeg får mer veranda. Har jo så lite fra før.......
Nå skal det som forhåpentligvis blir siste veranda hos oss, settes opp, og hele forsiden av huset skal bekles med veranda. Nye trapper med litt nytt utseende. Joda, dette blir bra det!

Gleder meg, og tror det blir kjempefint (beklager Jan, at jeg ikke er like entusiastisk til prosjekt verksted, jeg klarer liksom ikke opparbeide like mye forventing der av en eller annen grunn)
Verksted får nok et eget blogginnlegg, eller to. Det er jo ikke akkurat gjort på 1-2-3.

Prosjekt "ødelagt plen" er i hvert fall snart igang - inntil neste gang; Kristin Smiler stort

Tenk at jeg skulle finne sånn glede i "grønne fingre"!

En gang jeg skulle flytte inn et sted med forholdsvis stor hage, spurte huseier om jeg likte å stelle i hagen. Det måtte jeg jo bare svare at "nei, det gjør jeg ikke. Men jeg liker å klippe plen....."
Heldigvis var ikke huseier heller overstadig begeistret for møkk under negla, jeg flytta inn. Og holdt plenen nede. Punktum.

Mye har endret seg siden det. Jeg liker fremdeles å klippe plenen, men har nå fått hjelp. Lurken kjører trofast rundt og holder det grønne nede, og gir meg mer tid til potter og krukker.
For hos meg er det potter og krukker med planter - det er lite i bakken. Blomsterbed får jeg liksom ikke til.....

På plattingen ved bassenget er det kun grønne planter i år - jeg elsker grønne planter!
Der er palmer og strå - et lite forsøk på å lage litt "middelhavsstemning". Synes faktisk det funker - en utestue med sydlig følelse.

Rundt omkring på våre terassegulv - det er mye gulv, det merker jeg når de skal behandles (!) - står blomster i krukker og potter.
I går kveld gikk jeg som vanlig rundt og plukket og plantet, og under ser dere bilder av noe av det.

Etter år med utmattelse og lite energi, med mange lange timer hjemme, var dette det jeg orket. Det gav meg mye da, og det gir enda mer nå når hodet og formen igjen er sånn ca på plass, og jeg igjen får til det meste selv.

Uansett - vi er jo begge mye hjemme, og hva er vel bedre enn jord under neglene og sterke farger på netthinna?!

Nyt livet - nyt sommeren, og gjør som Per Fugeli - gi litt mer faen!

KristinKul

PS
Bildet her er av min første porsjon granskuddsirup. Det blir ikke den siste!

Nyeste kommentarer

19.01 | 11:52

Hei Lisa - med det jeg veit i dag, ville jeg ikke tatt operasjon. Anbefaler deg NDT og kosthold først! Armour ga meg et nytt liv!!

...
19.01 | 11:45

Hei.
Jeg skal inn til vurdering av operasjon. Har Hasimoto og høye antistoffer og smerter. Lurer på om operasjonen gjorde at smertene forsvant. Er du i 100 %

...
01.11 | 00:01

Hei Kristin!

Jeg kontaktet deg via mail fordi jeg selv vurderer operasjon i sammenheng med Hashimoto.

Takk for at du deler din historie med oss!

...
27.05 | 16:40

Det er i gen som ser det du skriver i adressefeltet, det er kun der for at du selv skal få epost ved svar. Legg adressen din i kommentarfeltet😄

...