Bloggen vår

Tirsdag 14. februar - Valentinsdagen

Leeeenge siden forrige blogginnlegg. 

Ikke for at det ikke har skjedd saker og ting i Tømmerhuset - har bare ikke hatt riktig inspirasjon til å få skrevet det ned. 

Hva har skjedd?
Jo, vi har begynt å lage "gutterom" til Jan i kjelleren. Dvs, det er vel èn gutt til her som kunne ha lyst til å bruke dette tenker jeg.
Kristoffer (og kompisen Stian) har nemlig kasta ut sofa og bord fra rommet - det er nå delvis omgjort til treningsrom. Treningsbenk er på plass, sammen med steppemaskin og "rister". Så er det bare å trene! 
Sofaen som var hos Kristoffer er nå satt opp i "kontoret" til Jan, og det er forsøkt å gi en litt maskulin stil der. Bl.a. er det hengt opp en uniform med tilhørende distinksjoner og div luer på veggen. Stilig!
Flaggene Jan hadde med seg hjem fra Libanon (Israelsk, Norsk, Libanesisk, samt flagget til Hezboalla og FN) er festet på stenger og settes opp i umiddelbar nærhet av uniformen og tilhørende støvler. Alt dette etter Jans eget ønske og ide. 
I en stor ramme på veggen henger ulike avdelingsmerker fra forskjellige militære avdelinger.
Nå mangler kun glass-skapene med konjakkglass, whiskeyglass, shot-glass og tilhørende flasker, så kan kjelleren tas i bruk til gutta (denne delen er KUN for de store gutta!)

Stua har også fått et lite "løft". Jan har kjøpt et par bokser med spraylakk til meg - i fargen KROM. Den får en utrolig tøff finish, selv om reslutatet avhenger av underlaget. 
Uansett - det har lukta tynner og kjemikalier i hele huset et par dager. Det var jo kaldt så jeg måtte stå inne og lakkere - det må jo alle skjønne. Også du Jan.......;O)) 
En stor og gammel vase, med et svart matt finish fikk et strøk lakk og den blei utrolig flott se bilde under (inspirasjon). Den ser nå ny og fresh, og egentlig litt eksklusiv ut. Hadde det ikke lukta så vondt i huset, hadde jeg gått helt berserk med den lakkboksen. Heldigvis da får en si, orka vi ikke mer. Ellers hadde vel hele interiøret hos oss blitt sølv/krom! 

For en stund tilbake kjøpte Jan noen meter med lekter for meg - jeg ville lage pyntestige. De har ligget der en stund, men nå var tiden inne. Etter et bilde jeg hadde i hodet, målte og saget og stiftet vi, til vi blei ganske så fornøyde med resultatet. Den ble malt hvit, og satt opp i gangen, sammen med det eneste søte vi har i huset her; en flott kommode/skap med rosa-blomstrete potteskjulere og lampeskjerm.
Hjernecellene har knirka - hva skal den pyntes med??
Jeg har forsøkt alt fra store hvite hjerter, til tepper og tørka blomster. Men nei, ingenting ble riktig.
Da var det jo bare en ting å gjøre; sette seg ved pc`n og hente litt inspirasjon fra nettet. Det funka som vanlig;O)
Så en som var pynta med morgenkåpe og en søt nattkjole. Jeg endevendte skap og skuffer, og forsøkte meg på litt av hvert. Til slutt fant jeg det plagget jeg har som betyr mest for meg; kjolen jeg brukte til bryllupet vårt i Pireus, i 2005.
Det er en vakker kjole i hvit (!) blonde med tilhørende veske.
Denne pyntet jeg med noen tørka roser som finnes flere steder i vårt hjem, sammen med et kjede som jeg synes passa. Se resultatet i bilder, under "inspirasjon".
"Ja det var jo søtt" var kommentaren fra min kjære datter, når hun var på morsdagsbesøk med gave til mor. Gaven fra mine barn var forøvrig et nydelig skjerf og en flaske deilig rødvin.

Gave blei det også i dag - min elskede Valentin kom med overraskelse til husets mor i ettermiddag; Tre bøker (alle i kjærlighetens tegn), et nydelig kort og en surprise med hjerte. Flotte Valentinsgaver.
Her i huset er det visst mannen som er av den romantiske sorten, for alt han fikk var en varm hilsen på Facebook fra kona si (og face to face da så klart).

I kveld sitter jeg sammen med sønnen i huset, ved kjøkkenbordet. 
Han skal opp til prøvemuntlig i norsk i morgen, og er nok litt stressa av den grunn. Tror ikke han enda føler han har kontroll....... Men dette skal nok gå fint, det er god trening til han skal i ilden på vårparten en gang. 
Lykke til Kristoffer, vi heier på deg!

Kos dere med kvelden - vi planlegger neste prosjekt; walk-in-closet (ja, det er fremdeles kun på planleggingsstadiet) og benker på tre vegger i vaskerommet.

KristinHvisker 

 

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

29.09 | 12:31

Mannen min <3

...
29.09 | 12:12

Min vakre kvinne <3

...
01.01 | 19:16

Hei Per Ivar riktig godt nytt år :) Takk for tilbakemeldingen, jeg kan nok ikke ta på meg de gode refleksjonene har da det er Kristin sine gode refleksjoner :)

...
31.12 | 15:44

Hei Jan Petter. Jeg syntes dette FAKTISK var en positiv nyårsblogg. Som alltid når vi er sammen kommer du men en god refleksjon - det er ditt kvalitetsmerke👌

...
Du liker denne siden