Bloggen vår

Et par timer aleine........

Kjøkkenkrana er lekk.

Hva gjør man da - jo man går til nærmeste rørlegger for å få bytta pakning i krana. Den nærmeste kan ikke fikse det - ok, da reiser man til neste. Den neste kan heller ikke fikse det, og nå kjenner jeg det begynner å bli litt irriterende!
Hadde det enda vært noe ukurant "dr..." så skulle jeg ikke sagt noe, men det er det faktisk ikke. Den var dyr i innkjøp, og etter å ha leita på nettet og funnet maken, ser vi at det er den fremdeles. 
Er ikke bare bare å bytte ut heller da, for den må være SVART!
Når jeg tenker etter, var det vel derfor vi brukte litt lang tid å finne en i utgangspunktet også..... men svart skal den være. Finnes ingen alternativer, for megGråter
Vi får vel klare oss uten en stund, og handle deler på nettet når lokale rørleggere ikke kan hjelpe.

Fra dagens hjertesukk til dagens aaaahhhh opplevelse.
Huset ble plutselig tomt for "menn" , en er på jobb og en er på klubben, og jeg benytta så klart anledningen til å sette meg i ro og mak i jaccuzzien. Boblene ble ikke slått på, og det var bare stillhet og varme.
Jeg er nå varm og god, og koser meg ved pc`n med en kopp Latte Macchiato laget på min Tassimo (man blir liksom litt glad i sånne fine ting som lager fine ting, og som gjør at dørstokkmila ikke trenger passeres i dag heller......)

Kjenner også på følelsen av ro i kroppen for det Kristoffer klarte å prestere i sin prøvemuntlig i dag. Var spennende å se om han fikk uttelling for hardt arbeid (satt til 23.30 i går etter to dager med jobbing). Spent på å se om han hadde lest oppgaven sin riktig, hadde fokus på de rette tingene i stoffet, og om han klarte å presentere det godt nok. 
Det gjorde han!
Han besto med glans, og de var særdeles fornøyd med presentasjon og power point.
Tenker at det da blir så mye lettere når "alvoret" kommer.
Kristoffer har gjort seg fortjent til en liten "premie", utover det å faktisk prestere bra, og mamma`n har kjøpt en genser til han. Håper den faller i smak - det er ærlig fortjentHjerte 


Det er så deilig med en time eller to aleine - men så er det så deilig når de andre kommer hjem, og den tiden nærmer seg nå tror jeg. 

Kos dere med kvelden - uansett hva dere måtte gjøre.

Kristin Liker

 

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

29.09 | 12:31

Mannen min <3

...
29.09 | 12:12

Min vakre kvinne <3

...
01.01 | 19:16

Hei Per Ivar riktig godt nytt år :) Takk for tilbakemeldingen, jeg kan nok ikke ta på meg de gode refleksjonene har da det er Kristin sine gode refleksjoner :)

...
31.12 | 15:44

Hei Jan Petter. Jeg syntes dette FAKTISK var en positiv nyårsblogg. Som alltid når vi er sammen kommer du men en god refleksjon - det er ditt kvalitetsmerke👌

...
Du liker denne siden