Kristin`s blogg

Gull gull gull gull

God kveld i stua - eller skal jeg si god "gull" i stua?

Av alle ting har jeg denne gangen lakkert gull!
Jeg ville aldri trodd jeg skulle gjøre det -i disse sølvtider - men mor har lakker gull ja. Hvit hylle har blitt gull - og det blei så kuuuuult!!!!
I og med vi plutselig - etter en litt overaktiv dag for mitt vedkommende - hadde fått oss kjellerstue, måtte jo ting fikses og ordnes litt. 
Med latte-malte vegger, beige sofa og annet i bruntoner, passet endelig hyllen inn. I hvit utførelse var den bare feil - men i gull derimot, i gull - tøft!

I og med vi bor i et tømmerhus, er det helt forbudt å male vegger og tak. Det vil rett og slett ikke skje - ikke så lenge det er jeg som bor her.
Men kanskje nettopp derfor er behovet for ulike endringer tilstede. Kanskje nettopp derfor maler og lakker jeg "alt" fra møbler til annet interiør. Med mer eller mindre vellykket resultat så klart - men jeg skal ikke beskyldes for å være redd for å prøve!

Tilbake til maling - for her skal mors behov tilfredsstilles. I bøtter og spann. Jeg har jo hele kjelleren å ta av!
Så vinterprosjekter er det nok av - gleder meg. 
Først skal kjellerstue gjøres ferdig - dører skal males, tak skal males, og sist men ikke minst skal det listes! Det er jo tross alt ikke mer enn 5-6 år siden vi malte veggene........

Deilig å endelig gjøre litt, begynne forsiktig, men jeg gjør noe. Fint å skrive om det også - dette kan bare bli bra, og bedre.

Takk for meg - jeg kommer tilbake!

Kristin 

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

31.08 | 15:42

Akkurat slik er det❤️

...
31.01 | 11:49

fine grønne støvler

...
07.06 | 07:43

fine grønne gummistøvler

...
28.11 | 22:30

Hei, Hører gjerne mer pr. epost om erfaringene dine rundt operasjon.

...
Du liker denne siden