Kristin`s blogg

Utebelysning

I disse høsttider, der mørket legger seg rundt husveggene, er Jan igang med prosjekt "lys". Det er, og har alltid vært, Jan som har stått for belysning hos oss. I hvert fall ute.
I og med han har gjort det så fint rundt plattingen til bassenget - tidligere innlegg viser at han har tettet igjen med planker/bord - har han nå fått flere "vegger" som skal belyses.

Det eneste "kravet" jeg har, er at det IKKE skal være flombelysning. Det kan være praktisk noen steder, men ikke i hagen.

Uten å behøve å forklare nærmere, da bilde sier alt, vil jeg bare understreke hvor fint det har blitt. Han er flink han Jan!

Neste prosjekt med hensyn til lys, er å bytte ut alle lave lamper mot veien. De er nesten borte i snøen vinterstid, og vi ønsker noe som også lyser når det faktisk er mørkt......

Og at vi begynner å bli gamle, og har et økende behov for lys i trapper og stier - det har INGEN ting med saken å gjøre....................prikk prikk prikk.
Ei heller at mor i huset synes svarte lamper passer bedre enn de ultramoderne kule lampene som står der fra før (kremt kremt)
Bilder vil komme - forhåpentligvis etter helgen.

 

God fredda` folkens - vi feirer inngangen til helg med kinotur med to av mine "små" - Gåten Ragnarok.

Kristin 

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

07.06 | 07:43

fine grønne gummistøvler

...
28.11 | 22:30

Hei, Hører gjerne mer pr. epost om erfaringene dine rundt operasjon.

...
14.05 | 14:19

Dere to er dyktige, det blir fint hos dere. Klem fra Elin

...
19.01 | 11:52

Hei Lisa - med det jeg veit i dag, ville jeg ikke tatt operasjon. Anbefaler deg NDT og kosthold først! Armour ga meg et nytt liv!!

...
Du liker denne siden