Bloggen vår

Glam!!!
Litt mer småtteri fra helgen. Etter å ha blitt ferdig med N`en min, hadde jeg jo en K også.....dumt å la den være hvit, synes dere ikke det? Egentlig skulle den vært perlebelagt i enda mer glam, nemlig gull og bronse, men som min gode venninne Anita sa: "de må jo ha samme stil.....". Da blei det det da ;O) Mer perler ble bestilt - og hvitt og svart ble limt. Det er mange perler, og denne bokstaven aleine krevde to ladinger a to timer og x antall limpinner. Men det var totalt verdt både ventetid og jobben - en litt mer "ryddig" men allikevel glam nok K er ferdig. Må nesten le litt da - jeg er IKKE et typisk glam-menneske, men litt skal jeg jammen ha plass til i stua her i Tømmerhuset - litt glam er lov!

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

29.09 | 12:31

Mannen min <3

...
29.09 | 12:12

Min vakre kvinne <3

...
01.01 | 19:16

Hei Per Ivar riktig godt nytt år :) Takk for tilbakemeldingen, jeg kan nok ikke ta på meg de gode refleksjonene har da det er Kristin sine gode refleksjoner :)

...
31.12 | 15:44

Hei Jan Petter. Jeg syntes dette FAKTISK var en positiv nyårsblogg. Som alltid når vi er sammen kommer du men en god refleksjon - det er ditt kvalitetsmerke👌

...
Du liker denne siden