Bloggen vår

Lovte salong - her kommer salong!

Hei på dere igjen 

Lovte dere bilder av salongen i dagslys, de kommer her. Unnskylder kvaliteten, det er tatt med mobil, mot solens stråler. 
Et lite inntrykk får dere vel - litt grått, litt brunt og så klart litt hvitt. 

Her går det i disse tre fargene, og jeg har fremdeles litt av det "naturlige" inne - vinterpynten min. Det er nok blitt helårspynt hos meg - jeg er nok ikke så bunden av ulike stilarter, og elsker å kombinere nytt og gammelt - grått og brunt - røft og elegant. Sammen blir det en gulasj jeg kan trives med.

Ta en titt under - der står den, vår nye salong. Vi liker den!

Kristin Hjerte

PS
Bildet i innlegget her viser en nydelig kvast med kirsebærkvister jeg fikk ag snille gode ingjerd på jobb i uken som var. Så deilig med en sånn vårlig og fin oppmuntring - tusen takk Ingjerd!

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...

Ingjerd | Svar 17.02.2014 22.00

flott bilde, kjøpte også en egen bukett, de er nydelige disse kirsebærgreinene.

Kristin 17.02.2014 22.04

Elsker dem - de bringer våren inn i huset, endelig! Tusen takk igjen Ingjerd - en oppmuntring akkurat når det trengtes ;O))

Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

29.09 | 12:31

Mannen min <3

...
29.09 | 12:12

Min vakre kvinne <3

...
01.01 | 19:16

Hei Per Ivar riktig godt nytt år :) Takk for tilbakemeldingen, jeg kan nok ikke ta på meg de gode refleksjonene har da det er Kristin sine gode refleksjoner :)

...
31.12 | 15:44

Hei Jan Petter. Jeg syntes dette FAKTISK var en positiv nyårsblogg. Som alltid når vi er sammen kommer du men en god refleksjon - det er ditt kvalitetsmerke👌

...
Du liker denne siden