Bloggen vår

Kutte og kappe - støve støve støve!!!!
For at vi skal få kledd steinveggen vår bak med panel, måtte Jan til med vinkelsliper og kappe steinene i kanten. Denne jobben har liksom hengt litt på oss over lang tid - vi visste hvor mye det ville støve! Inni denne presenningen, med meg stående bak med støvsugerlangen inn i "teltet" hans, fikk han endelig kappet den av sånn ca rett. Støvskyen sto - fra gandøren til kjøkkendøren var det en stor støvsky og det var bare å gå igang med støvfilla. Både på gulv og interiør - og på Jan. He he, ikke alder som forårsaker grått hår og grå hud her nei. Ordet "grå" får en ny mening....... Vi skulle gjerne fått tak i en 20x20 cm stolpe som avslutning på veggen - noen som har forslag til hvor man kan finne noe sånt??

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

29.09 | 12:31

Mannen min <3

...
29.09 | 12:12

Min vakre kvinne <3

...
01.01 | 19:16

Hei Per Ivar riktig godt nytt år :) Takk for tilbakemeldingen, jeg kan nok ikke ta på meg de gode refleksjonene har da det er Kristin sine gode refleksjoner :)

...
31.12 | 15:44

Hei Jan Petter. Jeg syntes dette FAKTISK var en positiv nyårsblogg. Som alltid når vi er sammen kommer du men en god refleksjon - det er ditt kvalitetsmerke👌

...
Du liker denne siden