Bloggen vår

Vinterferien er over

Så var det også gjort - da var ferien offisielt over. Vinterferien 2012 .......

Man kan ikke be om en flottere ferie enn den vi har hatt denne våren. Og jeg velger å kalle det våren, på tross av at kalenderen viser slutten av februar / begynnelsen av mars, og det er litt tidlig for våren, vanligvis. 
For et vær og for en temperatur vi har hatt!
Og så flott å få starte ferien med VM i skiflyvning; en flott åpning på bankplassen med flotte programledere og kjempeoppmøte. Det var en fin opplevelse og jeg er glad jeg møtte opp og fikk dele opplevelsen med flere tusen andre - midt i Vikersund!
Det var også Rock The Night med flotte lokale rockere, kveldsåpne butikker, boder og god stemning i gata.
Alle er vel nå enige i at det var et flott gjennomført arrangement (selv om laginnsatsen for Norge kunne vært noe høyere i bakken...).
Gratulerer til arrangører, men mest av alt til frivillige og deres dugnadsinnsats! 

I Tømmerhuset har vi denne uken funnet fram bålpanna og grilla pølser på bål. Det er alltid like koselig, og like godt!! Elsker "svarte" pølser på pinne{#smileys123.tonqueout}

Det har vært koselig besøk av min gode venn Merethe - og vi har nytt solen på terrassen, og blitt røde/brune og fine. Det er rekreasjon å sitte og slappe av med en kopp te, skravle litt og kjenne solen steike.

Kristoffer og jeg brukte en dag på Norefjell i glimrende forhold! 
Snowboard og nyinnkjøpte bindinger og støvler skulle tas i bruk. Solen skinte fra skyfri himmel, og når vi kom opp var det ikke et pust å kjenne i bakken. 
Litt spent satte Kristoffer brettet på for første gang - men det var ingen grunn for nærvøsitet der nei. Det gikk som en drøm. Skulle nesten tro han ikke hadde gjort annet enn å stå på brett. 
Noe knall og fall ble det nok på første turen, men så satt det (han var god og støl dagen etter kan man si hehehe) Det ligger et par bilder under Kristoffers egen fane på hjemmesiden.
Kjente litt på misunnelsen når jeg så hvor fint det var å kjøre - mange år siden jeg har kjørt alpint nå. Vurderer å leie en helg og teste formen - er den like råtten som jeg tror vil jeg trenge uker med oppbygging i etterkant tenker jeg......

Lite hus og mye opplevelser i dette blogginnlegget her.
Jeg synes jeg gjør noe hele tiden - men takket være den kranglete ryggen til Jan er det lite "store" ting som skjer om dagen. Det blir mye pusling og pirking på meg bare. Flytter litt på ting - maler og lakker litt, men mest sånt jeg ser selv;O)
Det er lagt ut en del nye bilder under Inspirasjon - er du interessert i se småting, kan du jo ta turen innom der.

Pynting ble det jo også litt av når jeg fikk damebesøk en kveld i ferien:
Godjentene Ingjerd, Nina og Merethe kom på hyggelig besøk, og jeg måtte jo pusle og stelle det til litt koselig for damene.
Dekket et enkelt bord (se bilde under Inspirasjon) og laget en enkel servering; lefse med creme frèshe og skinke til forrett, nachos til hovedrett og Nina hadde laget en helt nydelig iskake til dessert.
Vin og øl til maten (på noen av oss) og kvelden kom vellykket i havn.
Elsker disse kveldene.

Til og med en Harry-tur fikk vi med oss denne ferien. Et par kilo bacon og en pose godis "rikere" er fangsten etter et besøk til søta bror. 
Blir lenge til neste gang ja.......!!

Da er det mye hyggeligere å tenne et bål og grille noen pølser - så da gjør jeg som jeg tenker og bære ut litt ved.
Kos dere med kvelden - her skal vi hygge oss i selskap med Stinemor (og kanskje Øysten) og spise en svart pølse eller to - før vi tar et deilig varmt boblebad i kveldinga.

Kristoffer skal hentes hjem fra konsert med AVICII i Oslo Spektrum i kveld. Håper han har en fin konsertopplevelse!

KristinSmiler

PS
En gratulasjon til min besteste svoger Øyvind som i dag fyller år - håper han har fått en dag om han ønsket seg! 

 

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

29.09 | 12:31

Mannen min <3

...
29.09 | 12:12

Min vakre kvinne <3

...
01.01 | 19:16

Hei Per Ivar riktig godt nytt år :) Takk for tilbakemeldingen, jeg kan nok ikke ta på meg de gode refleksjonene har da det er Kristin sine gode refleksjoner :)

...
31.12 | 15:44

Hei Jan Petter. Jeg syntes dette FAKTISK var en positiv nyårsblogg. Som alltid når vi er sammen kommer du men en god refleksjon - det er ditt kvalitetsmerke👌

...
Du liker denne siden