Kristin`s blogg

Nytt bed - nye blomster
Så var det blomster i mitt nye bed også! Og regnet vanner det med forsiktig duskregn. Akkurat passe, da dusjen på vannslangen vår har fryst i stykker. Her skulle det altså egentlig vært Hosta. Men som vanlig - jeg velger den raske løsningen, og det er jo Daljit. Og aldri lærer jeg - der er altså så mye dårlige planter. Jeg og Kristoffer fikk oss en god latter i dag, sååå mye planter som var visne. Da snakker vi gress som var BRUNT og helt uten liv altså. Til den nette sum av kr 149. Ikke noe å si på prisen nei....... Gikk for rimeligere blomstrende planter med mynte i mellom. Kjempefornøyd jeg! Den flotte planten i midten fikk jeg for noen år siden av en venninne (Bente, kjenner du den igjen?) og den er helt perfekt der. Koselig med blomster. Koselig å "grave" litt i jorden, men hat å få jord ned under neglene hehehe. Skrubbet godt i kveld ja ;O)

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

14.05 | 14:19

Dere to er dyktige, det blir fint hos dere. Klem fra Elin

...
19.01 | 11:52

Hei Lisa - med det jeg veit i dag, ville jeg ikke tatt operasjon. Anbefaler deg NDT og kosthold først! Armour ga meg et nytt liv!!

...
19.01 | 11:45

Hei.
Jeg skal inn til vurdering av operasjon. Har Hasimoto og høye antistoffer og smerter. Lurer på om operasjonen gjorde at smertene forsvant. Er du i 100 %

...
01.11 | 00:01

Hei Kristin!

Jeg kontaktet deg via mail fordi jeg selv vurderer operasjon i sammenheng med Hashimoto.

Takk for at du deler din historie med oss!

...
Du liker denne siden