Bloggen vår

Sesongens soverom og Bamse
Så er endelig myggnettingen på plass, og utesoverom er offisielt tatt i bruk. Den lille verandaen i 2. etg brukes alt for lite, og Jan har alltid ønsket seg soverom i den enden av huset - der morgensolen kommer inn. Vel - nå har han det. Kjempekoselig er det, å sove ute! Også vil jeg gjerne at dere allerede nå skal få hilse på vårt nye familiemedlem - møt Bamse! Er han ikke bare det vakreste lille krypet dere har sett? Sett forfra er det ingen tvil om hvorfor han har fått navnet Bamse - han er prikk lik en sånn bamse man vinner på tivoli.....på en måte. En skikkelig kosebamse er han - vi gleder oss om 8 uker da vi kan få han hjem. Håper vår lille prinsesse vil ønske han velkommen også....... (vennligst se bort fra det ikke like fine bildet av mor i huset!)

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

29.09 | 12:31

Mannen min <3

...
29.09 | 12:12

Min vakre kvinne <3

...
01.01 | 19:16

Hei Per Ivar riktig godt nytt år :) Takk for tilbakemeldingen, jeg kan nok ikke ta på meg de gode refleksjonene har da det er Kristin sine gode refleksjoner :)

...
31.12 | 15:44

Hei Jan Petter. Jeg syntes dette FAKTISK var en positiv nyårsblogg. Som alltid når vi er sammen kommer du men en god refleksjon - det er ditt kvalitetsmerke👌

...
Du liker denne siden