Bloggen vår

Våren er her!!!

Som overskriften sier, er vi i Tømmerhuset kommet i vårmodus. Det er på tide å forberede seg til sommer.
Som vanlig har vi mye planer for hva som skal gjøres på "eiendommen" i sommer, og høyest på ønskelisten til a mor sjøl, er belegningsstein i gårdsplassen. Vi får se - vi får ta av litt på nåværende masse, legge duk og singel i hvert fall. Skal bli deilig å slippe den grusen som er der i dag!
Så står en boks med middelhavsblå maling og roper på meg i kjelleren!
Har hatt den stående en stund, uten at jeg helt har klart å bestemme meg for hva som skal bekles denne vakre fargen;O)
Har bestemt meg nå, tror jeg.
Et par benker vi skaffet i fjor, og malte hvite, er blitt litt stygge etter å ha stått ute i vinter. De må uansett pusses og stelles litt med, så èn av de skal bli blå.
Som vanlig har jeg et bilde i hodet av ferdig resultat - det er like spennende hver gang å se hvordan det faktisk blir;O)
Puter skal sys og planter skal plasseres - gleder meg til å prøve;O)

Puter skal nok sys til den nye sengen vår også - den skal hentes i dag!
En deilig myk seng som smyger seg rundt kroppen når man skal sove. En deilig myk seng som bare koser med kroppen og innbyr til god søvn - endelig skal vi sove godt!
Det må jo være lov å håpe.........;O))
Dette er starten på vår oppgradering av soverommet. Nå skal veggen opp og vårt "walk in closet" på plass, så fort ryggen til snekker`n er bedre. Veit han håper på et "mirakel" hver kveld han legger seg, for morgenen når han våkner;O)
Jeg lurer fremdeles på hva vi skal kle den nye veggen med - selv foretrekker jeg stein. Eller kanskje tapet....... eller kanskje malt panel.......hmmmm, det kommer nok på plass underveis i prosessen.
Ser virkelig fram til hyller og oppheng. Klær som henger pent på hver sin henger i skapet, og hyller til alt som måtte trenge det.
Skal ikke mye til for å glede megVillen god garderobeløsning holder fint!

Det gleder meg også å se og kjenne solen som varmer hos oss på østlandet om dagen. Det er på tide å ta fram rake og få vekk dødt løv og tørt gress. Ja ja, greit da - det ligger LITT snø igjen da, men den forsvinner jo fort nå!
Men klok av skade, får vi prioritere litt annerledes i år. I år skal vi nemlig vaske og beise ALLE terrassegulv FØR vi setter fram møbler stæsj. Er bare så vanskelig å vente med de koselige tingene - liksom.....
Her er det bare å sette alle mann i arbeid, så er det gjort med null stressHvisker

Nå skal jeg jobbe noen timer, før vi snur nesa mot Drammen og Skeidar for å hente den nye sengen vår.
Det svære beistet av en seng vi kjøpte for 3 år siden skal ned til unge mennesker i Stalsbergveien - de liker å sitte i sengen og se film, og hva er vel bedre enn en seng hvor rygg og bein kan heises og senkes som de ønsker da?

Fram til neste innlegg - nyt våren og sov godt!


 

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

29.09 | 12:31

Mannen min <3

...
29.09 | 12:12

Min vakre kvinne <3

...
01.01 | 19:16

Hei Per Ivar riktig godt nytt år :) Takk for tilbakemeldingen, jeg kan nok ikke ta på meg de gode refleksjonene har da det er Kristin sine gode refleksjoner :)

...
31.12 | 15:44

Hei Jan Petter. Jeg syntes dette FAKTISK var en positiv nyårsblogg. Som alltid når vi er sammen kommer du men en god refleksjon - det er ditt kvalitetsmerke👌

...
Du liker denne siden