Bloggen vår

Seng og puff.......

Sengen er på plass og den er helt utrolig!
Tror at, av alle ting vi har "skaffet" oss i løpet av årene, er dette den beste investeringen vi har gjort - den er utrolig deilig å ligge i!
Vi har valgt den bløteste siden på alle fire madrassene, og det passet perfekt til våre kropperVill.
"Gammel" seng med motor er kjørt til Stalsbergveien, der de i går kveld satt oppreist i hver sin seng og så film. Det er godt de har evnen til å slappe av og kose seg - det har de begge fortjent etter en hektisk periode med dobbel jobbing og bra uttelling.

Det var godt Kristoffer tok med seg sterke unge menn hjem på besøk etter skolen i går - de sengene er svintunge - så takk til Kristoffer, Stian og Daniel for hjelpen!

Trett og fornøyd hadde jeg en runde på nettet før sengetid i går - og der fant jeg noe veldig kult som jeg må prøve å lage.
Har lenge hatt lyst på en puff i strikk, men de er alt for dyre synes jeg. Så fant jeg altså en kjempefin oppskrift på å strikke en selv, samt forslag til hva man kan fylle den med.
I dag går så turen til Utstyrsboden for å sjekke ut det tjukkeste garnet de har, og stooore strikkepinner. Dette blir moroVill
Fint å sitte ute i sola og strikke, mens vi venter på at de siste flekkene med snø skal bli borte. Solen skal nytes, uansett!

Mens jeg venter på helg - ha en fin uke så lenge folkens!

Kristin

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

29.09 | 12:31

Mannen min <3

...
29.09 | 12:12

Min vakre kvinne <3

...
01.01 | 19:16

Hei Per Ivar riktig godt nytt år :) Takk for tilbakemeldingen, jeg kan nok ikke ta på meg de gode refleksjonene har da det er Kristin sine gode refleksjoner :)

...
31.12 | 15:44

Hei Jan Petter. Jeg syntes dette FAKTISK var en positiv nyårsblogg. Som alltid når vi er sammen kommer du men en god refleksjon - det er ditt kvalitetsmerke👌

...
Du liker denne siden