Bloggen vår

Herlig helg!

Helgen startet på den beste måten - en time eller to i ny seng. Bare slappe av!

Lørdag mente Jan at vi skulle reise til IKEA, da Kristoffer skulle til Drammen og skate med gutta boys (på Face var det noen som kalte han for alle kvinners drøm utifra dette.....).
Vi har sett på en sengegavl i serien Malm, som kunne passe vårt behov, da den har nattbord i hver side til å "rulle" inn i gavelen. Helt genialt egentlig.
Vi reiste med godt mot - IKEA på lørdag kan være ganske slitsomt - det var 147 ledige av i alt 1200 parkeringsplasser og bilen ble parkert. Jeg elsker å gå rundt på IKEA, det er så mye artig å se på. Både av varer og mennesker!
Vi fant fort det vi var ute etter, Jan fikk endelig sin kule-lampe, og stilte oss i kø. Først i kassakø, så i utleveringskø, før vi fikk med oss vår nyinnkjøpte skatt.
Ivrig etter å komme oss hjem og se det vokse fra flate pakker til fine og praktiske ting, kasta vi oss ut i trafikken og satte kursen for Tømmerhuset - med bakluken på klem og pakker og poser godt plassert.
Jan leste følgende ut av bildene på bruksanvisningen; "Skrutrekker, hammer og to personer. Og de skal være blide". Det er helt utrolig hvor mye info IKEA får inn i sine bruksanvisninger altsåLiker

Vi skrudde og banket, alt med et stoooort smil om munnen, så klart. Man følger da bruksanvisningen!
Merkelig det der alstå, men det var jo akkurat som om sengen var enda bedre å ligge i etter at gavlen var på plass (placebo-effekten på meg ville nok vært stor, dersom jeg en gang skulle komme i den situasjonen hehe).
Men, helt likt meg, så har det ene en tendens til å medføre det andre: Nå skulle det være slutt på mørke ting og brunt, så malekosten kom raskt fram. Garderober og kommoder fikk sitt første strøk med hvit-maling, lyse gardiner ble hengt opp og det ble vår på soverommet også. Helt nydelig!
Men lyse gardiner medfører nok et siste innkjøt for Jan - blir nok rullgardiner på soverommet vårt nå. Må jo ha det mørkt.....
Sist, men ikke minst, lakka jeg en gammel speile som er etter min bestemor. Den fikk et strøk med krom, og ble helt nydelig. Den er virkelig vakker! Se bilde under Inspirasjon.
Til og med pus liker det nye soverommet tror jeg - for hun har masa i hele natt om å få komme inn;O))
Bilder av ferdig reslutat kommer seinere.
Innimellom maling og rydding, har vi heldigvis masse tid til familie-kos. Mamma kom ned og det ble kaffe ute i solen. Så hadde Stine og Øystein lyst på pølse på bål, og Jan tente opp bål i bålpanna.
Vårpussen har jo så vidt begynt, og bord og stoler på bassengplattingen er på plass. Vi benket og oss rundt bordet og grilla pølser i kø! Siden det alltid blåser hos oss, satt vi i røyk og aske og kosa oss med pølser;O)
Kristoffer tok seg også litt fri fra rydding på rommet sitt, og fikk grilla seg en pølse eller to.
Det er kos når alle er samlet - det gir ro i sjela!

Alt i alt en veldig fin helg - menneskene våre samlet og en god jobb gjort i huset.

Kristin - som ønsker alle en fin arbeidsuke. Husk - det er snart helgHa ha

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

29.09 | 12:31

Mannen min <3

...
29.09 | 12:12

Min vakre kvinne <3

...
01.01 | 19:16

Hei Per Ivar riktig godt nytt år :) Takk for tilbakemeldingen, jeg kan nok ikke ta på meg de gode refleksjonene har da det er Kristin sine gode refleksjoner :)

...
31.12 | 15:44

Hei Jan Petter. Jeg syntes dette FAKTISK var en positiv nyårsblogg. Som alltid når vi er sammen kommer du men en god refleksjon - det er ditt kvalitetsmerke👌

...
Du liker denne siden