Bloggen vår

Snart ferdig!

Først og fremst vil jeg bare si hvor moro vi synes det er at så mange er innom og kikker på siden vår. Mer enn 17000 klikk på siden nå!

Ser det er mange treff på Jans siste oppdatering på byggingen av huset. Dere skal vite at der var det flinke folk i sving!
Flinke Bent styrte krana så stokker og bjelker kom på plass uten å rive ned mennesker og hus, og dyktige karer fra husbygger monterte. Huset var satt opp to ganger allerede, og tatt ned igjen da så klart, før det kom til oss. Så det skulle være godt tilpasset!
Muren gjorde vi jo selv, sammen med gode venner. Jan og jeg har gått "Leca-kurs" så vi skulle ha lov til å gjøre det selv. Resultatet av hard jobbing ble operasjon i Jans albue - avslitt sene!
Som Jan nå sier, hver gang han ser en lecablokk; "det værker i armen bare jeg ser det" heheh, han klarte ikke løfte kaffekoppen engang, før operasjon. Krise!!
Så over til dagens gjøremål;

Nå er soverommet snart ferdig i denne omgang.
Egentlig skulle jo veggen vært oppe også, men i og med vi bytta senga først og jeg malte og fiksa litt, skal få veggen vente til sommeren. Det er blitt så lyst og fint der nå, så det går bra.
Garderobeskap er malt/lakka, det samme med en gammel kommode etter mamma og pappa. De har fått en utrolig blank og fin finish, med 90 i blankhet! 
Kommoden får snart nye bein også, så vi holder alt i sølv/stål og hvitt. Artig med gamle ting som får nytt liv.

Santin Blomster i Åmot hadde lagt ut bilder av nye ting på sin Facebook-side, og jeg lot meg friste. Det ble en ny "plakat" som er hengt opp over kommoden, og et nytt skilt med fin tekst over senga - Bless This Home...... Nå begynner det virkelig å ta form.

Soverommet som tidligere var i brunt mot trehvite vegger, framstår i dag med en helt ny finish. Alt inventar er malt hvitt, gardinene er byttet ut med deilig og vårlig hvitt med sølvtråder og sengen har hvitt sengeteppe. Smil!

 
Strikk av puff "daddy" er også endelig i gang.
1 kg garn, strikkes dobbelt på pinnenr 12. Her går det unna!
Bilder av puffen kommer etterhvert. Det går jo ganske raskt når man strikker på pinne nr 12!

Det var en liten soveromsoppdatering, og mer enn det deles ikke fra dette rommet;O))

 

Kristin

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

29.09 | 12:31

Mannen min <3

...
29.09 | 12:12

Min vakre kvinne <3

...
01.01 | 19:16

Hei Per Ivar riktig godt nytt år :) Takk for tilbakemeldingen, jeg kan nok ikke ta på meg de gode refleksjonene har da det er Kristin sine gode refleksjoner :)

...
31.12 | 15:44

Hei Jan Petter. Jeg syntes dette FAKTISK var en positiv nyårsblogg. Som alltid når vi er sammen kommer du men en god refleksjon - det er ditt kvalitetsmerke👌

...
Du liker denne siden