Bloggen vår

Søndag kveld - sommer i mars!

Hei på dere

Som de fleste andre av dere, har det vært sommer hos oss i Tømmerhuset denne helgen. Dvs, oss blir vel feil å si. Det har vært lite folk hjemme denne helgen.

Kristoffer reiste til far torsdag, og mopeden er tatt ut og prøvd. Han har storkosa seg med kameratbesøk og mopedkjøring;O))

Fredag, rett etter jobb, reiste fruen i huset til hovedstaden for å kose seg med "sekretærdamene". Vi ville ha litt sosialt samvær utenfor jobb og bestemte oss for å se Nattens Umusikalske Dronning med Hege Schøyen, på Caht Noir. Artig - den dama er jo sprø!
Vi spiste en deilig middag på en flitt restaurant som heter noe å treffende som "Dinner". Den anbefales, men husk å bestille bord, for der er det fullt!

Lørdag forsvant Jan kl 08 om morningen - på vei til Buskerud Arbeiderpartis Årsmøte i Kongsberg. Utallige tilbakemeldinger om Jonas Gahr Støre, Vidar Lande og Torgeir Mikaelsen gjorde at jeg forsto det var mange og interessante innlegg. For de som er politisk engasjert i hvertfall. Årmøtemiddag lørdag kveld, og mer debatt og innlegg søndag. 

Jeg selv brukte lørdagen til å være sammen med søster`n og hennes familie, som var kommet til Modum for å stelle håret hos Stine i Salong Lanugo. Det er langt å reise til frisøren, helt fra Sørumsand til Geithus. Hun må  jo være flink;O))
Alle jentene blei fine og "nye". Svoger tok turen opp Vikersundbakken, og vi venter spent på bildene som blei tatt på veien. Han begynner å bli en habil fotograf!
Timene lørdag kveld gikk med til å strikke på planlagt puff. Arbeidet går framover. 

Søndagen blei tilbragt i solen. Først med å gjøre ferdig puffen (bilde under Inspirasjon). Så kunne jeg endelig finne fram Camilla Läckberg sin siste bok, innta bikini og veranda, og bare kose meg! Jeg har fått en fin begynnende brunfarge og gleder meg til flere slike daffe solrike dager!
Jan ville brenne "bråtabrann", og på tross av min skepsis tente han da på. Det knitret og brant, og vi gikk rundt med rake og passet på. I utkanten av brannen, fikk Jan plutselig se noe som leet seg; en firfirsle!
Stakkars lille jævel - det var nok litt i overkant varmt ja!
Jan tok den opp og flyttet den til annet gjemmested - håper den fant igjen venner og kjente ;O))
Igjen kom bålpanna fram, og vi hadde pølser på spidd over bålet. En kald pils i solen etter bål og røyk var deilig og ga en forsmak på sommer{#smileys123.tonqueout}

Nå er brannen slukket, mopeden står i gården og trøtten er på vei. Vi snakkes!

 

Hilsen fra en fornøyd og trøtt Kristin Kul 

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

29.09 | 12:31

Mannen min <3

...
29.09 | 12:12

Min vakre kvinne <3

...
01.01 | 19:16

Hei Per Ivar riktig godt nytt år :) Takk for tilbakemeldingen, jeg kan nok ikke ta på meg de gode refleksjonene har da det er Kristin sine gode refleksjoner :)

...
31.12 | 15:44

Hei Jan Petter. Jeg syntes dette FAKTISK var en positiv nyårsblogg. Som alltid når vi er sammen kommer du men en god refleksjon - det er ditt kvalitetsmerke👌

...
Du liker denne siden