Bloggen vår

Julen nærmer seg;O)

Julen nærmer seg, og jeg kjenner lysten til å skape og pynte litt kommer i bøtter og spann. Jeg har allerede hatt julestemning i flere uker. Kalendergavene er snart på plass, er ca halvveis, og julegavene er snart i boks.
Jeg har klart for meg hva hver og en skal få og det hjelper stort!

I går var 1. søndag i advent, og adventstiden skal nytes. Det er så koselig å få opp hjertene i vinduene, julestjerner skal fram og det blir et sånt koselig lys i hele husetSmiler

Jeg skal for første gang pynte til jul nå i adventstiden, der jeg tidligere kjørte naziregime og pynta lille julaften. Skjønner ikke lenger hvorfor jeg skal vente, når det er ventetiden fram mot jul som er koseligst.
Den deilige varmen som er i huset, når vi alle tenker på jul og handler deretter. Julegaver, lys, advent og litt nisser. Sånn må det bli!
Men juletreet kommer ikke inn før lille julaften - der gir jeg meg ikke. Treet hører julen til, ikke ventetiden.
Så tenker jeg på alle der ute som er så flinke til å pynte til jul - gardine, duker dekorasjoner osv. Jeg er ikke helt der.
Hos meg blir det nok en nisse eller to, et trau og litt lys. Julegardiner på kjøkkenet skal nok opp, men så stopper det det. Detaljer er nok ikke for meg.......Vinker

Nå satser jeg på å blogge litt oftere enn det som har vært gjort de siste ukene - nå har jeg noe å blogge om og det hjelper mye faktisk hehe.

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

29.09 | 12:31

Mannen min <3

...
29.09 | 12:12

Min vakre kvinne <3

...
01.01 | 19:16

Hei Per Ivar riktig godt nytt år :) Takk for tilbakemeldingen, jeg kan nok ikke ta på meg de gode refleksjonene har da det er Kristin sine gode refleksjoner :)

...
31.12 | 15:44

Hei Jan Petter. Jeg syntes dette FAKTISK var en positiv nyårsblogg. Som alltid når vi er sammen kommer du men en god refleksjon - det er ditt kvalitetsmerke👌

...
Du liker denne siden