Bloggen vår

Romjul og hygge med familie og gode venner
Romjulen er alltid den aller beste tiden på året for meg - late morgener, pysj, koselige TV-programmer og MYE god mat! I år som tidligere har vi hatt en stille og rolig jul - med mammas tap av vann (pumpen hennes frøys i stykker) gikk vi glipp av en middag utenfor huset. Så dermed har vi kun vært hjemme i hele julen. Ikke for at jeg klager på det! Gjester har vi hatt - kaffegjester og middagsgjester. Og fordi det i år har vært kaldt og godt, laget vi islykter igjen. Ballonger ble fylt med vann og plassert ut i kulden. Litt for kaldt...... De ble nesten gjennomfrosne, så Jan måtte til med ny drill og lage hull til lysene. Men vakre blei de - man får ikke kjøpt lykter vakrere enn disse. Det er blitt en tradisjon å lage de - en god tradisjon synes jeg.

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

29.09 | 12:31

Mannen min <3

...
29.09 | 12:12

Min vakre kvinne <3

...
01.01 | 19:16

Hei Per Ivar riktig godt nytt år :) Takk for tilbakemeldingen, jeg kan nok ikke ta på meg de gode refleksjonene har da det er Kristin sine gode refleksjoner :)

...
31.12 | 15:44

Hei Jan Petter. Jeg syntes dette FAKTISK var en positiv nyårsblogg. Som alltid når vi er sammen kommer du men en god refleksjon - det er ditt kvalitetsmerke👌

...
Du liker denne siden