Bloggen vår

Langfredag - i dag skal vi rekke mye......

En fin dag å gjøre ting inne;O))

Cupcakes står til avkjøling, brødene er i ovnen og svinefileen ligger til tining. En dag fylt med gode lukter og smaker!
God smak var det også på suppen Sissel og Arild Overn vant NM med - gratulerer så mye! Da vi tok turen ned til Overn Pub onsdag, var det en sånn god lukt i huset, at vi måtte jo bare smake! Det ble en god opplevelse - suppen kan anbefales på det varmeste!

Når man snakker om varme  - det er vel ikke akkurat det ordet som er synonymt med været denne påsken. Det har vært får timer i solveggen kan man si - men fordelen med dårlig vær ute, er aktivitetene man kan gjøre inne. Lakkboksen har så vidt vært framme, og gamle lysestaker ble tatt fram og gitt et strøk. Plutselig hadde vi igjen "nye" fine ting å sette fram.
Disse passet nå så fint i 2. etg, etter at det nydelige rommet igjen har fått en liten "makeover".
Rommet i 2.etg er veldig spesielt i huset vårt. Her er knuter og skrått tak, innvendig gavlvegg, og 4-5 meter med bokhylle. Et utrolig koselig rom med kosesalong man kan slenge seg ned i og bare nyte......
TV`n er hengt på veggen, TV-bord er for alltid kasta ut og ting er flytta på. Det eneste nye er opphenget til skjermen. 
Det er mye moro man kan gjøre med "gamle" ting - det er DET jeg liker! (et par nye bilder under "Inspirasjon")

Gamle påskeegg er fylt, og et par nye (til de største barna.......), og mest sannsynlig er de allerede tomme i skrivende stund hehe.

I skrivende stund er også hodet til mor i huset fylt med tanker om tapet, garderobe og skyvedører. Vi har bytta ut ideen med vegg på soverommet med skyvedører. Er litt usikker på om jeg vil oppgi tanken rundt veggen, men ser det praktiske med dører......eller?
Uansett - skyvedørene skal oppgarderes med tapet på et par av dørene, og det blir jo et spennende prosjekt!
Men utrolig nok - vi som driver med så mye rart, har altså ikke hengerfeste på bilen, og er derfor avhengig av å låne andres! Enkelte ting blir liksom aldri gjort noe med......flere som lider under samme "skjebne"??
Men i morgen - i morgen kommer kjære bror hjem og trår hjelpende til - som vanlig. Du er helt toppers Arild - hjelpsomheten selvHjerte

Nå lukter det deilig nystekt brød her og jeg blei kjempesulten. Nå skal det spises - før jeg setter med ved symaskinen og syr et par nye puter.

Fortsatt god påske folkens - gul hilsen fra Kristin i TømmerhusetKul


 

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

29.09 | 12:31

Mannen min <3

...
29.09 | 12:12

Min vakre kvinne <3

...
01.01 | 19:16

Hei Per Ivar riktig godt nytt år :) Takk for tilbakemeldingen, jeg kan nok ikke ta på meg de gode refleksjonene har da det er Kristin sine gode refleksjoner :)

...
31.12 | 15:44

Hei Jan Petter. Jeg syntes dette FAKTISK var en positiv nyårsblogg. Som alltid når vi er sammen kommer du men en god refleksjon - det er ditt kvalitetsmerke👌

...
Du liker denne siden