Bloggen vår

Venter spent.....

Tiden snegler seg av sted - jeg var klar kl 0600 i dag jeg da!
Endelig skjer det noe - og snart er skyvedører innomhus, og vi er klare for tapetsering. Den var vi forøvrig å kjøpte i dag (tidlig hehe).
Vanskelig å velge, er så utrolig mange fine. Eneste kriteriet var at den måtte være nøytral i fargene. Plutselig finner vi ut at vi ønsker endringer i rommet, og da er det dumt å låse seg til èn farge.
Når vi så hadde bestemt oss, og jeg gikk hvileløst rundt og kikka, fant jeg selvfølgelig en annen som bare klikka. Så klart kosta den dobbelt så mye, men hva skal man gjøre da.......ingen andre var jo fine lenger......
Med 30% synes vi allikevel vi gjorde en god handel (vi er noen lettlurte fjols) og med tapetet under armen reiste vi lykkelige hjem;O)

Men må innrømme at jeg undres litt, når jeg tenker på de som tapetserer hele rom - og hele hus! Hehe, skjønner at jeg ikke er vant med annet enn tømmerstokker som for alltid skal få være som de er.......bare med et strøk Tremax i ny og ne!

I kveld blir det tapetsering, og til uka blir det innredning av vår nye garderobe som skal løses. Mye moro gjenstår!

 

Kristin - den utålmodige;O))

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...

jan e bass | Svar 07.04.2012 19.40

Flink du gitt......klar kl. 6 da liksom.........

Kristin 07.04.2012 19.44

Jada, våkne øyer og hodet fullt av ideer:0))

Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

29.09 | 12:31

Mannen min <3

...
29.09 | 12:12

Min vakre kvinne <3

...
01.01 | 19:16

Hei Per Ivar riktig godt nytt år :) Takk for tilbakemeldingen, jeg kan nok ikke ta på meg de gode refleksjonene har da det er Kristin sine gode refleksjoner :)

...
31.12 | 15:44

Hei Jan Petter. Jeg syntes dette FAKTISK var en positiv nyårsblogg. Som alltid når vi er sammen kommer du men en god refleksjon - det er ditt kvalitetsmerke👌

...
Du liker denne siden