Bloggen vår

Hagemessen

Fredag, og impulsivt reiser Jan og jeg til Lillestrøm. Vi var først og fremst ute etter gode ideer og smarte løsninger vi kunne ta med hjem til egne prosjekter.

Det er artig når man kan begynne å legge planer for utbedringer og forbedrInger i og rundt heimen. Man har liksom ligget i dvale i vinterhalvåret for så å våkne sakte men sikkert til liv i takt med vårsolen, og lyset og varmen.

Elsker våren!

Hagemessen ja - hadde nok høyere forventninger til den enn hva den innfridde. Man fant ikke mer her enn man finner i hagesenter og andre steder man finne planter, blomster og utemøbler.  Men det er klart, det er myyyye fint! 

Så var det ikke først og fremst nye utemøbler vi var ute etter heller, selv om jeg gjerne skulle hatt en "lounge" i grå rotting på patioen ved bassenget. 

Jeg var sikker på at jeg ville overveldes av planter og hager, satt sammen til reine drømmehagene! Men det var nok der skuffelsen var størst. Var lite å "ta med hjem" av inspirasjon! Men et bilde eller to blei det;O)

Lommeboken var fremdeles trygg!!

På samme tid som hagemessen, hadde Varemessen på Lillestrøm også Villmarksmesse denne helgen. Og vi måtte jo inn og myse litt:0))

Det var der, ironisK nok for oss som er så lite i villmarken, at jeg gikk på en saueskinnssmell! Det aller første jeg så når vi kom inn i hall D var disse store bunkene med langhårete skinn. Jeg valgte et i svart og hvitt, som nå har fått plass i sofaen i stua. Tykt og deilig, og lukter godt!
Et par bilder, et skinn og gode og mette forlot vi Hagemessen 2012 til fordel for fredagskvel i heimen. 

Til høsten er det boligmesse i Telenor Arena - kanskje vi tar turen dit også.....man veit aldri hvor man kan kan finne inspirasjin:0))

 

KristinKul

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

29.09 | 12:31

Mannen min <3

...
29.09 | 12:12

Min vakre kvinne <3

...
01.01 | 19:16

Hei Per Ivar riktig godt nytt år :) Takk for tilbakemeldingen, jeg kan nok ikke ta på meg de gode refleksjonene har da det er Kristin sine gode refleksjoner :)

...
31.12 | 15:44

Hei Jan Petter. Jeg syntes dette FAKTISK var en positiv nyårsblogg. Som alltid når vi er sammen kommer du men en god refleksjon - det er ditt kvalitetsmerke👌

...
Du liker denne siden