Bloggen vår

Kjekt å ha

Det skjer litt lite i Tømmerhuset om dagen - er litt i ventemodum for å gjøre ferdig skyvedørsgarderoben vår. Venter på kile/list til feste i taket - enda!!

Dette går på tålmodigheten løs - i hvert fall for a mor hehe. Det er rotete og kaotisk. Klær ligger i bager, og det står garderobedører "alle" steder! I tillegg finner jeg så klart ingenting å ha på meg når jeg trøtt og fæl skal på jobb om morningen. Ingeting er på plass der det skal være!
Huff - kan ikke være lett for husets 2 gutter når jeg freser rundt og leiter ;O)

Men - den som venter på noe godt..... osv.

Men det finnes gleder også - små gleder.
Denne gangen i ordets rette forstand. Jeg har fått små gaver av Jan;
En superfin LITEN elektrisk skrutrekker og en LITEN, skikkelig søt, hammer. Utrolig kjekke verktøy for meg, som alltid flytter rundt på ting av alle slag. Det kan jo hende de henger finere et annet sted....... 
Hehe, skikkelig "damete" verktøy, som jeg aldri ville trodd jeg skulle ha bruk for selv.

 

Nå er det helg - og håpet stiger i forhold til å lande noen prosjekter. .....
Kjenner jeg har brukt dette uttrykket en del nå - lande noen prosjekter - uten at det har hjulpet nevneverdig. Men det er jo lov å håpe!

Først skal vi på Overn Pub og nyte et glass god vin og spise Norges, og kanskje verdens, beste suppe. Det blir kos - vi tar med oss familie og venner og går helgen i møte i hyggelige omgivelser.

 

Kos dere med helg - det er "freddan" dere!

 

KristinVill

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

29.09 | 12:31

Mannen min <3

...
29.09 | 12:12

Min vakre kvinne <3

...
01.01 | 19:16

Hei Per Ivar riktig godt nytt år :) Takk for tilbakemeldingen, jeg kan nok ikke ta på meg de gode refleksjonene har da det er Kristin sine gode refleksjoner :)

...
31.12 | 15:44

Hei Jan Petter. Jeg syntes dette FAKTISK var en positiv nyårsblogg. Som alltid når vi er sammen kommer du men en god refleksjon - det er ditt kvalitetsmerke👌

...
Du liker denne siden