Bloggen vår

Den som venter på noe godt........
VENTER enda på Modum Industri som skal lage list til taket, tilpasset graden i taket, så vi endelig kan få satt på plass ferdig tapetserte skyvedører. Skal jeg være helt ærlig, så er jeg ikke imponert over de som har tatt på seg oppdraget! Nå er det vel 3-4 uker siden bestillingen var i boks, og de laget en ordre på det.....hmmmm, kan vel bety at de har mye å gjøre - håper jeg.... Men klarte ikke vente med å sette inn litt "stæsj" da - de fine hvite gardinene var så aleine, så jeg satte inn en plante og en sau til selskap;O)) Den som venter på noe godt..... venter forhåpentligvis ikke forgjeves! Oppbygging og geniale ideer til garderobeløsning kommer vi tilbake til når alt er klart;O)

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

29.09 | 12:31

Mannen min <3

...
29.09 | 12:12

Min vakre kvinne <3

...
01.01 | 19:16

Hei Per Ivar riktig godt nytt år :) Takk for tilbakemeldingen, jeg kan nok ikke ta på meg de gode refleksjonene har da det er Kristin sine gode refleksjoner :)

...
31.12 | 15:44

Hei Jan Petter. Jeg syntes dette FAKTISK var en positiv nyårsblogg. Som alltid når vi er sammen kommer du men en god refleksjon - det er ditt kvalitetsmerke👌

...
Du liker denne siden