Kristin`s blogg

Middelhavsblå!!!!
Har i lengre tid hatt en boks med Middelhavsblå maling i kjelleren. Nå klarte jeg ikke stå for ropene dens lenger, og etter å ha vasket og tørket et par små benker som har stått ute på plattingen, var jeg igang. Jeg har forpesta hele huset med malingslukt (sto i stua så klart....) men du og du så fint det blir. Her tar vi opp igjen fargen på bassenget og spres litt deilig sommer-blått utover i hagen. Disse skal nå innlemmes i en "oase" jeg har lyst til å lage nedenfor bassenget. Litt av gangen - ett strøk til på disse, og et par strøk på et pallebord så er vi godt i gang. Nydelig farge - den får man til å tenke på sydligere strøk og varme...... og DET kan vi jo alle trenge. Drøm søtt!

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...

Ingjerd | Svar 06.05.2012 19.28

Her var det mange innlegg siden sist. Nydelig blåfarge på benken!
Det er inspirerende lesing.

Kristin 07.05.2012 13.56

Her skjer det jo noe hele tiden Ingjerd - og når det gjelder blåfargen, er den enda finere i virkeligheten! Takk for tilbakemelding, det er alltid hyggelig.

Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

28.11 | 22:30

Hei, Hører gjerne mer pr. epost om erfaringene dine rundt operasjon.

...
14.05 | 14:19

Dere to er dyktige, det blir fint hos dere. Klem fra Elin

...
19.01 | 11:52

Hei Lisa - med det jeg veit i dag, ville jeg ikke tatt operasjon. Anbefaler deg NDT og kosthold først! Armour ga meg et nytt liv!!

...
19.01 | 11:45

Hei.
Jeg skal inn til vurdering av operasjon. Har Hasimoto og høye antistoffer og smerter. Lurer på om operasjonen gjorde at smertene forsvant. Er du i 100 %

...
Du liker denne siden