Bloggen vår

Middelhavsblå!!!!
Har i lengre tid hatt en boks med Middelhavsblå maling i kjelleren. Nå klarte jeg ikke stå for ropene dens lenger, og etter å ha vasket og tørket et par små benker som har stått ute på plattingen, var jeg igang. Jeg har forpesta hele huset med malingslukt (sto i stua så klart....) men du og du så fint det blir. Her tar vi opp igjen fargen på bassenget og spres litt deilig sommer-blått utover i hagen. Disse skal nå innlemmes i en "oase" jeg har lyst til å lage nedenfor bassenget. Litt av gangen - ett strøk til på disse, og et par strøk på et pallebord så er vi godt i gang. Nydelig farge - den får man til å tenke på sydligere strøk og varme...... og DET kan vi jo alle trenge. Drøm søtt!

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...

Ingjerd | Svar 06.05.2012 19.28

Her var det mange innlegg siden sist. Nydelig blåfarge på benken!
Det er inspirerende lesing.

Kristin 07.05.2012 13.56

Her skjer det jo noe hele tiden Ingjerd - og når det gjelder blåfargen, er den enda finere i virkeligheten! Takk for tilbakemelding, det er alltid hyggelig.

Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

29.09 | 12:31

Mannen min <3

...
29.09 | 12:12

Min vakre kvinne <3

...
01.01 | 19:16

Hei Per Ivar riktig godt nytt år :) Takk for tilbakemeldingen, jeg kan nok ikke ta på meg de gode refleksjonene har da det er Kristin sine gode refleksjoner :)

...
31.12 | 15:44

Hei Jan Petter. Jeg syntes dette FAKTISK var en positiv nyårsblogg. Som alltid når vi er sammen kommer du men en god refleksjon - det er ditt kvalitetsmerke👌

...
Du liker denne siden