Bloggen vår

Det er mandag.....

Etter en heller semmer start på helgen, med litt smertebehandling og behov for å strekke seg i sengen, ble allikevel helgen helt utrolig effektiv.
Vi har rukket så mye!
Jan laget en "to-do-list" fredag, og innen kl 1200 lørdag formiddag var mye allerede krysset av!
Endelig hadde listen til garderobeløsningen kommet, og vi spratt opp av sengen kl 0800 lørdag morgen for å montere.
Dvs, Jan og Kristoffer målte og monterte. Jeg fikk lov å sitte i sengen og nyte fremskrittene.
Jeg må si resultatet ble bra - mye bedre enn selv jeg kunne forvente, og da MÅ det jo ha blitt bra! Endelig var våre tapetserte "vegger" på plass - for første gang i Tømmerhusets histore, har vi tapetsert hehehe.
Når så det var gjort, var det på med neste oppgave; male skap. Og maling i Tømmerhuset er jo min jobb. Det er vel DEN oppgaven det ikke er "krangling" om hvem som skal utføre. Kan du skjønne det..........??
Jeg har brukt hele helgen - det er pussa, sparkla, grunna og malt. Så blei også resultatet der etter.
En stor takk til snille Jarle som kom til meg med det istedenfor å kaste det! Huff, jeg grøsser ved tanken på dette nydelige møbelet knust til ved.....huff!!
Bilder kommer seinere - det vil bli lagt ut en del bilder av ukens og helgens gjøremål. Et bilde sier mer enn tusen ord (selv om jeg ikke kan fri meg helt fra å slenge på et ord eller 10...)
Uten å skulle ramse opp alt som skjer, kan fort bli kjedelig det, så har altså gutta i huset vært utrolig effektive denne helgen.
De har flytta alle overskapene på kjøkkenet 5-10 cm opp. Det er så mye huset vårt har synket sammen på disse årene. Garasjejekken ble satt på benken og gutta skrudde ut, og skrudde inn. Mor selv fant det best å være i stuen og male, og HØRE gutta på kjøkkenet, framfor å stå på kjøkkene å SE hva de gjorde. Det var skummelt ja!
Imellom alle de andre jobbene, og lesing til teori på moped, rakk Kristoffer faktisk å hente hengeren hos bestemor også. Den trenger sårt til litt service og vedlikehold, noe som Jan holdt på med søndag.
Selv var jeg glad Kristoffer var hjemme denne helgen, da det å male skap ikke bare er å male et skap. Det skal jo plasseres også!
Som vanlig (!) må det jo testes og flyttes gjentatte ganger før mor er fornøyd, så nå er nok 1. etg mer eller mindre snudd på hodet. Det som før sto i karnappet i stua står nå i gangen, og det som sto i gangen står nå ute. Det som før sto ved veggen er nå i karnappet, og det nye skapet står ved veggen i stua.....
Noen som fikk det med seg??
Kort sagt; en kjempekoselig dag med mye pusling og pynting. Akkurat sånn en søndag skal være, spør du meg.
Det eneste som mangler en sånn dag, er å samle alle i familien. Det er ikke lett bestandig, de unge har jo sitt eget liv å leve, men vi prøver igjen;O)

 

Måtte bare "tømme" hodet litt - det kommer nok mer!

 

Kristin

 

PS
To-do-listen er nå så godt som tom. Da er det bare å lage en ny........;O))

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

29.09 | 12:31

Mannen min <3

...
29.09 | 12:12

Min vakre kvinne <3

...
01.01 | 19:16

Hei Per Ivar riktig godt nytt år :) Takk for tilbakemeldingen, jeg kan nok ikke ta på meg de gode refleksjonene har da det er Kristin sine gode refleksjoner :)

...
31.12 | 15:44

Hei Jan Petter. Jeg syntes dette FAKTISK var en positiv nyårsblogg. Som alltid når vi er sammen kommer du men en god refleksjon - det er ditt kvalitetsmerke👌

...
Du liker denne siden