Bloggen vår

Pil på basseng-plattingen
I hele vinter har palmene våre stått varmt og godt i boden, men nå hadde de et stort behov for sol og varme, fra naturens side. I dag fikk de komme ut - da er det sommer i Tømmerhuset;O)) I tillegg til palmene måtte jeg plante nytt i kassen ved bassenget, da "gresset" fra i fjor rett og slett har råtna (en tanke vått det siste året kan man si.....). Mester Grønn overrasker fra tid til annen med planter man ellers ikke ser så ofte. Denne gangen var det tvinnet pil, som jeg forøvrig måtte en snartur til Hønefoss for å få tak i. Men pytt, det er da bare en lite svipp når det er noe man VIL ha, er det ikke det da? Vel verdt turen, synes jeg da. De gjorde seg virkelig der - skapte en "naturlig le-vegg" mot sør, der vinden alltid kommer fra på Vestre Spone. Koselig!

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

29.09 | 12:31

Mannen min <3

...
29.09 | 12:12

Min vakre kvinne <3

...
01.01 | 19:16

Hei Per Ivar riktig godt nytt år :) Takk for tilbakemeldingen, jeg kan nok ikke ta på meg de gode refleksjonene har da det er Kristin sine gode refleksjoner :)

...
31.12 | 15:44

Hei Jan Petter. Jeg syntes dette FAKTISK var en positiv nyårsblogg. Som alltid når vi er sammen kommer du men en god refleksjon - det er ditt kvalitetsmerke👌

...
Du liker denne siden