Bloggen vår

17. mai - grunnlovsdag og bryllupsdag

En lang og deilig helg nærmer seg slutten.
Nye klær og sko var klare til Dagen - med stor D. For oss i Tømmerhuset betyr den litt mer enn Norges lover, flagg, is og brus.
Jan og jeg gifta oss 17. mai i Pireus, Athen, for 7 år siden - i 2005. Det var en vakker seremoni, helt ut i havgapet. Kun bevitnet av Stine og Kristoffer.
Det var en flott seremoni, som feires hvert år sammen med barna. Også i år, da vi spiste en deilig middag på Fellini i Drammen. Men før det kom Jan hjem med en nydlig bukett med røde roser til kona si - det er mannen min sin det tenker jegHjerte

Fredag blei en spennende dag - med besøk hos gode venner i nytt hus. De har også kjøpt seg tømmerhus, og det var så flott å se hus, stabbur, gjestehus, og ikke minst bryggen mot fjorden. 
Et utrolig flott sted med en nydelig beliggenhet.
Her skal vi nok ha mange hyggelige stunder framover tenker jeg - med bading og solbading - ser fram til det!
Som en liten gave til vertskapet i nytt hjem, kjøpte vi et tvinnet piletre. Dette fant vi så kult at vi måtte kjøpe noen selv også (se tidligere blogginnlegg). 
Endelig hadde vi funnet planter i rette høyde for kassen vår ved bassenget. At jeg faktisk måtte kjøre helt til Hønefoss for å få tak i mange nok, spilte jo ingen rolle. Damen på Mester Grønn i Vikersund var supersnill og ringte andre Mester Grønn butikker og sjekket varelager. De hadde akkurat nok til oss i Hønefoss - heldigvis!

Lørdag gikk med til planting og litt utejobbing, før regnet kom på kvelden. Krukker og kar av stort og smått er nå klart for planting. 
Gleder meg til besøk på ulike gartnerier for å finne akkurat DEN planten jeg ønsker meg. Og jeg ønsker meg mange hehehe.
Tenkte å plante til rundt huset også i år - det er vel på tide nå. Vurderer duftjasmin - den kan jo bli ganske høy og riktig så tett og fin. Hmmm kanskje....

Jan har jobbet litt på Feltvogna si i helga - skal ha på hengerfeste og har vært hos svoger Arild og fått sveisa på noe. Gjengesett er kjøpt inn og alt skulle ligge til rette for å endelig få det på plass. Men boret var ikke stort nok - 18 mm veit jeg det skulle være.......

Det straffer seg selvfølgelig for Jan å drive med disse tingene - vond rygg!!
Lite søvn og mye i vannrett stilling er fasiten dessverre.

I dag har det derfor vært rolig i Tømmerhuset. Jan har tusla seg rundt i en merkelig stilling, og jeg har kosa meg i sola. Men vi har fått klippet plenen og bare det er jo en jobb i seg selv.
Elsker å klippe plenen og elsker å se den nyklippet. Det blir som å ta helgereint - ryddig og fint helt til neste gang;O))

En fin helg nærmer seg slutten - snart kommer Kristoffer hjem fra far og familien er igjen komplett og klar for en arbeidsuke.
Lykke til med MATTEEKSAMEN mandag Kristoffer - stå på!!!!!!!

 

KristinKul 
 

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

29.09 | 12:31

Mannen min <3

...
29.09 | 12:12

Min vakre kvinne <3

...
01.01 | 19:16

Hei Per Ivar riktig godt nytt år :) Takk for tilbakemeldingen, jeg kan nok ikke ta på meg de gode refleksjonene har da det er Kristin sine gode refleksjoner :)

...
31.12 | 15:44

Hei Jan Petter. Jeg syntes dette FAKTISK var en positiv nyårsblogg. Som alltid når vi er sammen kommer du men en god refleksjon - det er ditt kvalitetsmerke👌

...
Du liker denne siden