Bloggen vår

Kristin- du er gal......

I dag lurte jeg seriøst på om jeg var blitt gal........
Det er nydelige sommerdager nå, og vi nyter sol og sommer. Bassenget holder 21-22 grader og det er deilig å hoppe til vanns etter timer i solen.
Og det er nettopp disse timene i solen jeg lurte på om kanskje hadde gitt meg solstikk, eller det som værre kunne være:
Jeg har nå i to dager gått med stompen høyest og, hold dere fast, luka og plukka vekk LØVETANN!
"Himmel Kristin - du har blitt gal" sa jeg til meg selv i dag, forskrekket da jeg forsto hva jeg egentlig dreiv med. Hehe, sjokket var komplett da saksen ble funnet frem og jeg klippet og knipset disse nydelige blomstene, som hvis man ikke passer på, tar helt overhånd på plenen. Men ærlig talt!
Jeg fortsatte så, etter at det gule dekket var fjernet, å klippe etter kanten på trapper og terrasser, og galskapen var komplett.
Hehehe, hadde min mor sett meg sånn for et par år tilbake, ville hun nok seriøst spurt om det feilte meg noeHa ha

Men fint blei det, gresset er grønt og nyklippet, og det som ikke lenger skal være der er nå borte.

 

I går hadde vi også en sånn årlig "sjokkopplevelse" da luften plutselig var tykk av "noe"..... Jeg trodde først det var en virvel over nysådde jorder som gav denn skylignende tåken, men i og med jeg er litt gal om dagen, er ikke jeg helt til å stole på.
Jan mente bestemt det var pollen som var i lufta, og det stemmer nok bedre ja. I dag fant han fram slange og vann og spyla terrasser og møbler: alt er gult - og da mener jeg GULT altså! Seig tykk pollen fra furuene, som det nesten er håpløst å få vekk. 
Ja, ikke for at dette er et problem kun på Vestre Spone altså. I Geithus hadde det vært likedan. Naturfenomener er en rar tingVinker artig - men rart.

Nå er kvelden kommet, kaldt øl er satt fram og vi skal kose oss på terassen en fin sommerkveld. 
Og dere - jeg har ikke fått solstikk altså, er bare akkurat passe gal - gal etter å perfeksjonere hjemmet mitt. Litt i overkant kanskje, lover å skjerpe meg..........kanskje.

 

Kos dere med lørdagskvelden og pinseaften - her blir mor og far aleine. Kristoffer har fått lappen og er IKKE hjemme annet enn om natten når han MÅ sove litt. Koser seg med kamerater, bading og mopedkjøring, og lever et ungt fritt livVill

 

Kristin - den solbrente! 

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...

Mehilles@hotmail.com | Svar 27.05.2012 00.47

Perfeksjonere hjemmet....nei du skaper hjemmet med hele deg og legger sjelen ned i de små detaljer og akkurat det beundrer vi deg for vennen og hjemmet

Kristin 28.05.2012 17.16

Skaper hjemmet ja - er vel kanskje det jeg prøver på Merethe. Takk for innspill og fine ord;O))

Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

29.09 | 12:31

Mannen min <3

...
29.09 | 12:12

Min vakre kvinne <3

...
01.01 | 19:16

Hei Per Ivar riktig godt nytt år :) Takk for tilbakemeldingen, jeg kan nok ikke ta på meg de gode refleksjonene har da det er Kristin sine gode refleksjoner :)

...
31.12 | 15:44

Hei Jan Petter. Jeg syntes dette FAKTISK var en positiv nyårsblogg. Som alltid når vi er sammen kommer du men en god refleksjon - det er ditt kvalitetsmerke👌

...
Du liker denne siden