Kristin`s blogg

Små ting i hverdagen - som blomster i grøftekanten......

Så er kvelden her, og atter en flott dag er på hell.
Det gir en deilig følelse å tråkke med bare tær på terrassen - uten at de umiddelbart fryser til små frosne og følelsesløse klumper! Igjen har vi hatt et snev av sommer, og det er deilig. 
Usikker på om det er varme og sol som gir denne berusende følelsen, eller det ene glasset med rosa bobler som har skylden, så er uansett følelsen velkommen.
Jentene har spist deilig mat - drukket deilig vin og hatt en koselig skravlekveld. Skåler med likt og ulikt ble blandet til deilige smaker, samtalen gikk lett. Både hjerne og gane har fått stimuli i kveld.

Jan har vært på en flott tur på Oslofjorden i båt, sammen med LO`s disstriktssekretærer fra hele landet (tror jeg...) Tipper de har hatt en flott båttur i sommervarme, med vind i håret (for dem som har det hehe) og reker med tilhørende vin.
En flott kveld for utendørs aktiviteter.

Så også for sønnen i huset.
Bygdas to kull med 10. klassinger skal i morgen delta på Camp Modum på Furumo, og mange ungdommer, også Kristoffer, skal overnatte på banen i telt i natt.  
Det kan nok bli en spennende opplevelse for mange - og pytt pytt; hvem trenger vel søvn i en alder av 16 år, når skolen så og si er ferdig og karakterer allerede er satt.....Hvisker
Tenker de får en flott opplevelse, både i natt og i morgen!

 

Natten kaller - trøtten tar nå over.
God natt godtfolk - sommerklem fra Kristin 

 

PS
Bildet ble tatt akkurat før "kantklipperen" kom og forsøkte å legge all sommerfølelse død. Men det klarte den ikke, Jan rakk å forevige dette minnet først. Så det såVill 

 

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

31.08 | 15:42

Akkurat slik er det❤️

...
31.01 | 11:49

fine grønne støvler

...
07.06 | 07:43

fine grønne gummistøvler

...
28.11 | 22:30

Hei, Hører gjerne mer pr. epost om erfaringene dine rundt operasjon.

...
Du liker denne siden