Kristin`s blogg

Noen ord på en mandag

Ny uke - nye muligheter!

For de fleste av oss da. For noen - sånn som mannen i huset - blir det å ta livet forholdsvis med ro. For andre uken på rad faktisk.
Ryggen, og en av prolapsene, krangler skikkelig. Da er det bare å legge seg ned med puter under knærne og vente på bedre dager. 
De som kjenner han, veit han er en tøffing - han er nok snart på beina igjen. I kveld har han tatt skoene på, og blitt med på en liten luftetur i bilen - helt til Åmot og hjem! Babysteps. Tøff mann. 

Vi rakk akkurat julegranbrenningen før ryggen hans sa stopp - se bilder under hvis dere vil. Det er altså så koselig - vi har laget oss en fin tradisjon. Bål og pølser - masse masse lys, saueskinn i stolene og ullbukse på. 
Sammen med gode venner blir stemningen god. 

En ny arbeidsuke ligger foran oss - en hektisk en for min del. Men det er jo som det pleier. Jeg tror alltid jeg skal komme i mål med ALT jeg vil gjøre, men det gjør jeg aldri så klart. He he, det blir jo aldri tomt. Heldigvis. 

Kos dere med uka, enten du er på jobb eller hjemme. Lag deg ei fin ei. 

Kristin - med tomt hodeHa haSkriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

19.01 | 11:52

Hei Lisa - med det jeg veit i dag, ville jeg ikke tatt operasjon. Anbefaler deg NDT og kosthold først! Armour ga meg et nytt liv!!

...
19.01 | 11:45

Hei.
Jeg skal inn til vurdering av operasjon. Har Hasimoto og høye antistoffer og smerter. Lurer på om operasjonen gjorde at smertene forsvant. Er du i 100 %

...
01.11 | 00:01

Hei Kristin!

Jeg kontaktet deg via mail fordi jeg selv vurderer operasjon i sammenheng med Hashimoto.

Takk for at du deler din historie med oss!

...
27.05 | 16:40

Det er i gen som ser det du skriver i adressefeltet, det er kun der for at du selv skal få epost ved svar. Legg adressen din i kommentarfeltet😄

...
Du liker denne siden