Kristin`s blogg

Østbanehallen
Østbanehallen - som lovet i innlegg i dag morges. Østbanehallen med et stort hjerte foran og bak. En egen verden midt i Oslo - et eget miljø i miljøet. En sydlandsk atmosfære i et vinterlig Oslo. Vi likte det. Vi likte det veldig godt. Har du ikke vært der enda - ta turen! Smake fremmede smaker - oljer med smak at krydder og frukter, balsamico-edikk med smak av frukter - smaksprøver servert av store sterke menn med forklær. Drops og øl i alle varianter fra mange land, og øl fra små norske bryggerier. Sett deg ned og nyt en kaffe med smak - eller hvorfor ikke en sushi til lunsj? Middagen nytes i italiensk stil - både smaksmessig og interiørmessig. Og når man har opplevd alle smakene og kvelden er der, sjekk inn på Grand Central - et hotell med 3 stopp i 3 ulike 3. etg og til og med en 3/4 etg. Artig hotell der utsikten i lange korridorer er rett ned i nettopp Østbanehallen. Ja - vi er litt forelsket. I Østbanehallen.

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

14.05 | 14:19

Dere to er dyktige, det blir fint hos dere. Klem fra Elin

...
19.01 | 11:52

Hei Lisa - med det jeg veit i dag, ville jeg ikke tatt operasjon. Anbefaler deg NDT og kosthold først! Armour ga meg et nytt liv!!

...
19.01 | 11:45

Hei.
Jeg skal inn til vurdering av operasjon. Har Hasimoto og høye antistoffer og smerter. Lurer på om operasjonen gjorde at smertene forsvant. Er du i 100 %

...
01.11 | 00:01

Hei Kristin!

Jeg kontaktet deg via mail fordi jeg selv vurderer operasjon i sammenheng med Hashimoto.

Takk for at du deler din historie med oss!

...
Du liker denne siden