Bloggen vår

Østbanehallen
Østbanehallen - som lovet i innlegg i dag morges. Østbanehallen med et stort hjerte foran og bak. En egen verden midt i Oslo - et eget miljø i miljøet. En sydlandsk atmosfære i et vinterlig Oslo. Vi likte det. Vi likte det veldig godt. Har du ikke vært der enda - ta turen! Smake fremmede smaker - oljer med smak at krydder og frukter, balsamico-edikk med smak av frukter - smaksprøver servert av store sterke menn med forklær. Drops og øl i alle varianter fra mange land, og øl fra små norske bryggerier. Sett deg ned og nyt en kaffe med smak - eller hvorfor ikke en sushi til lunsj? Middagen nytes i italiensk stil - både smaksmessig og interiørmessig. Og når man har opplevd alle smakene og kvelden er der, sjekk inn på Grand Central - et hotell med 3 stopp i 3 ulike 3. etg og til og med en 3/4 etg. Artig hotell der utsikten i lange korridorer er rett ned i nettopp Østbanehallen. Ja - vi er litt forelsket. I Østbanehallen.

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

29.09 | 12:31

Mannen min <3

...
29.09 | 12:12

Min vakre kvinne <3

...
01.01 | 19:16

Hei Per Ivar riktig godt nytt år :) Takk for tilbakemeldingen, jeg kan nok ikke ta på meg de gode refleksjonene har da det er Kristin sine gode refleksjoner :)

...
31.12 | 15:44

Hei Jan Petter. Jeg syntes dette FAKTISK var en positiv nyårsblogg. Som alltid når vi er sammen kommer du men en god refleksjon - det er ditt kvalitetsmerke👌

...
Du liker denne siden