Bloggen vår

Den Norske Opera
Litt forsinket - men den som venter på noe godt får som fortjent! Noen bilder til dere fra vår siste tur i Operaen og La Traviata - et fantastisk bygg. Og ikke bare utenpå. Det er en staselig bygning, vel verdt å skulle være et signalbygg i hovedstaden vår. Uten å påberope meg å være noen musikk-kjenner eller kritiker - men det er en fantastisk lyd der inne, og under en opera - helt uten mikrofoner også! Jan og jeg liker jo opera - i hvert fall i denne formen, og har opplevd opera tidligere. Blant annet ved et Operacruise med Hurtigruta fra Tromsø til Murmansk og en helt fantastisk forestilling der. Men jeg sier bare - man trenger ikke engang like opera for å nyte en forestilling i operaen. Bare prøv dere som er skeptiske - gi det et forsøk. Jeg er ganske sikker på at dere vil like det. Til slutt MÅ det sies - til alle dere skeptiske menn der ute - Jan tvinges IKKE til å gå på en forestilling i operaen - jeg kan forsikre om at det gjør han helt frivillig - i sterk kontrast til det dere måtte tro!

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

29.09 | 12:31

Mannen min <3

...
29.09 | 12:12

Min vakre kvinne <3

...
01.01 | 19:16

Hei Per Ivar riktig godt nytt år :) Takk for tilbakemeldingen, jeg kan nok ikke ta på meg de gode refleksjonene har da det er Kristin sine gode refleksjoner :)

...
31.12 | 15:44

Hei Jan Petter. Jeg syntes dette FAKTISK var en positiv nyårsblogg. Som alltid når vi er sammen kommer du men en god refleksjon - det er ditt kvalitetsmerke👌

...
Du liker denne siden