Kristin`s blogg

Den Norske Opera
Litt forsinket - men den som venter på noe godt får som fortjent! Noen bilder til dere fra vår siste tur i Operaen og La Traviata - et fantastisk bygg. Og ikke bare utenpå. Det er en staselig bygning, vel verdt å skulle være et signalbygg i hovedstaden vår. Uten å påberope meg å være noen musikk-kjenner eller kritiker - men det er en fantastisk lyd der inne, og under en opera - helt uten mikrofoner også! Jan og jeg liker jo opera - i hvert fall i denne formen, og har opplevd opera tidligere. Blant annet ved et Operacruise med Hurtigruta fra Tromsø til Murmansk og en helt fantastisk forestilling der. Men jeg sier bare - man trenger ikke engang like opera for å nyte en forestilling i operaen. Bare prøv dere som er skeptiske - gi det et forsøk. Jeg er ganske sikker på at dere vil like det. Til slutt MÅ det sies - til alle dere skeptiske menn der ute - Jan tvinges IKKE til å gå på en forestilling i operaen - jeg kan forsikre om at det gjør han helt frivillig - i sterk kontrast til det dere måtte tro!

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

14.05 | 14:19

Dere to er dyktige, det blir fint hos dere. Klem fra Elin

...
19.01 | 11:52

Hei Lisa - med det jeg veit i dag, ville jeg ikke tatt operasjon. Anbefaler deg NDT og kosthold først! Armour ga meg et nytt liv!!

...
19.01 | 11:45

Hei.
Jeg skal inn til vurdering av operasjon. Har Hasimoto og høye antistoffer og smerter. Lurer på om operasjonen gjorde at smertene forsvant. Er du i 100 %

...
01.11 | 00:01

Hei Kristin!

Jeg kontaktet deg via mail fordi jeg selv vurderer operasjon i sammenheng med Hashimoto.

Takk for at du deler din historie med oss!

...
Du liker denne siden