Bloggen vår

Juleforberedelser

I dag har det gått i julemusikk fra morgen til kveld. Takk og lov for Spotify!
Det er bare å velge og vrake i gode låter - alt fra Il Divo til The Canadian Tenors til Jan Werner. Det er ingen begrensninger og jeg liker det!
Julen kommer igjen snikende på meg, og det er på høy tid å begyne å virke litt igjen. Har vært så opptatt av å gjøre ferdig veggen (og komme meg igjennom noen dager med omgangssyke) at juleforberedelsene har kommet litt i bakleksa. Men nå er det på`an igjen;O))

Jeg fikk en lys ide i dag når jeg var hos bokhandelen og kjøpte julekort for skolen; lage julekort selv! Ikke noen revolusjonerende ide kanskje, men ny for meg. Som tenkt, så gjort.
Jeg gikk til innkjøp av svart kartong og svarte konvolutter, hvit penn hadde jeg fra før - blei nok svart og hvitt i år ja.
Så satte jeg meg ned og skrev noen linjer om året som har gått for oss tre i Tømmerhuset, og klipte med sikk-sakk-saks og limte på kartongen. En liten pynt, så blei de så fine;O))
Bilde er tatt foran vår flotte bakgrunn; VEGGEN vår med stein (hehe, er vel lei denne nå kanskje, men det er ikke jeg......)
De skal så skrives ut i svart/hvitt (!) og limes på andre siden i kartongen; vips - kjempefine julekort om jeg selv skal si det!

Så er det over til marsipan.
Uten marsipan - ingen jul i huset. Det er en tradisjon jeg ikke kan la ligge. Mamma har alltid laget marispan, og det har jeg tatt med meg når jeg flytta for meg selv. Om jeg ikke er noen stor baker, og er generelt ikke veldig glad i kjøkkenets muligheter, men marsipan må jeg og kan jeg lage;O))
Når mandlene så var klare for skolding, fikk jeg hjelp av min kjære til å ta av "skinnet". Dette ble gjort på manne-vis - så klart. Skinnet/skallet ble ikke tatt av. Neida, mandlene ble skutt ut av sitt gode skinn hehehe, merkelig nok traff han bollen stort sett hver gang. 
Flinken Gundersen!

Nå er denne damen sliten - skal sove. Men først; Grey`s og Private Practice.
Ha en rolig førjulskveld og natt - og husk; se på himmelen i morgen mellom 0700 og 0800. Da får du med deg alle stjerneskuddene på himmelen. Ønsk deg noe fint til jul, og husk at det kan gå troll i ord;O))

Kristin{#smileys123.tonqueout}

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

29.09 | 12:31

Mannen min <3

...
29.09 | 12:12

Min vakre kvinne <3

...
01.01 | 19:16

Hei Per Ivar riktig godt nytt år :) Takk for tilbakemeldingen, jeg kan nok ikke ta på meg de gode refleksjonene har da det er Kristin sine gode refleksjoner :)

...
31.12 | 15:44

Hei Jan Petter. Jeg syntes dette FAKTISK var en positiv nyårsblogg. Som alltid når vi er sammen kommer du men en god refleksjon - det er ditt kvalitetsmerke👌

...
Du liker denne siden