Bloggen vår

Juleflasker og julekort

Dagen er 15. desember, og det er UNDER 10 dager til jul. Stines bursdag er over og det er på tide å virkelig sette fart mot jul.

I dag er julekortene ferdig og klare til levering. Posten har garantert levering til og med 16. desember, så det skulle holde akkurat. Hvis ikke er det jo en fin romjuls- og nyttårshilsen også!

Jeg så noe fint på en blogg her en dag (det innrømmes at jeg ikke husker hvilken, da jeg ser på noen i løpet av dagen......). Det var en helt genial løsning, og jeg hermer litt. 
I kjelleren til mamma finnes grønne tomme saftflasker. Dvs de har sikkert inneholdt vin en gang i verden, men mamma har brukt de til saft. Anyway, jeg fikk et par og de har jeg nå skrevet julevers på og pyntet med sløyfe i ulike farger.
Satte et hvitt lys i toppen og på magisk vis ble det en flott julepynt.
Takk til den som gav meg ideen - den var god!

Jan og jeg har også kjøpt oss en liten førjulspresang.
Santin Blomster har lagt ut bilder av varer som er tatt inn - nydelige klokker og artikler til hjemmet, levert fra Danmark.
Flotte ting, og til en pris som kan forsvares også. Skatter kan man finne alle steder;O))
Vi lot oss i alle fall friste av en flott grønn klokke, som kan gi asosisasjoner til industri-stilen. En slags slitt "look" som jeg bare falt helt pladask for.
God jul Kristin - til Kristin fra Kristin (og Santin Blomster) hehe.

Kvelden går meg til selvpleie.
Mannen og sønnen har reist hver til sitt - og jeg har kosa meg med julepynt, boblebad og nå skal jeg sette meg pal ned i sengen og se litt på TV før natten kaller meg til søvn.

En fin dag går mot slutten - jeg savner gutta mine, men i morgen er de hjemme igjen.
Alarmen er på - god natt! 

PS
Gleder meg til helgen - søster`n kommer hjem og jeg skal lage Bailyskonfekt og Bountykuler. Og marsipan selvfølgelig;O)) 

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

29.09 | 12:31

Mannen min <3

...
29.09 | 12:12

Min vakre kvinne <3

...
01.01 | 19:16

Hei Per Ivar riktig godt nytt år :) Takk for tilbakemeldingen, jeg kan nok ikke ta på meg de gode refleksjonene har da det er Kristin sine gode refleksjoner :)

...
31.12 | 15:44

Hei Jan Petter. Jeg syntes dette FAKTISK var en positiv nyårsblogg. Som alltid når vi er sammen kommer du men en god refleksjon - det er ditt kvalitetsmerke👌

...
Du liker denne siden