Bloggen vår

Godt Nytt År - 2012 !!

Julen er ugjenkallelig over - og i skrivende stund er det 3. januar 2012. Dette skal bli et år i gjestfrihetens og inspirasjonens tegn for oss i Tømmerhuset.
Store avgjørelser skal tas, og arbeid skal påbegynnes og fullføres dette året.

Kristoffer skal ut i den "store verden" fra høsten av - blir spennende å se hva slags videregående utdanning han ønsker seg, og ikke minst hva han får muligheten til å forsøke seg på.
Mørkekjøring skal gjennomføres i dag, så han er klar for mopedlappen når våren kommer og han fyller 16 år (min lille gutt er snart 16 år!!!!!)
Han ønskes masse lykke til, med både utdanning og mopedkjøring!

Vi voksne har en del prosjekter som skal landes, og en hel masse ideer til nye. Her er det ikke tørke på ideer skal viteVinker
En av jobbene som ikke er ferdigstilt er taket på badet etter at Jan åpnet himlingen. Badet blei kjempetøft, men det lider under mangel på panel i taket. Fremdeles står det åpent til plast og isolasjon....... og det er fremdeles litt mørkt der inne etter at alt lys ble byttet med ledlys som ikke gir samme effekt. Nye, og mere lys kommer når taket er ferdig.....!

Trappeprosjektet vårt er heller ikke ferdig. Det meste av stein er på plass, men baksiden har vi "glemt". Tror dette sier noe om at de artige jobbene gjøres i en fei, så kan det kjedelige stå.
Hmmm, tror plutselig jeg måtte endre litt på løfter og forutsetninger for året; tror dette må være året for å fullføre det vi har begynt på. Det er den lærdommen man så gjerne ønsker å levere videre til neste generasjon - da kan det være greit å gå føre som et (godt) eksempel også!

Det vi nok gleder oss mest til å begynne på, er oppussing av rom i kjelleren som skal bli til vinkjeller og ny spisestueplass. "Tegninger" er på plass, og vi har nok et indre bilde begge to av det ferdige resultat.
Her blir engelsk peis og lysekrone. Vinkjelleren får hyller og glassdør.......gleder meg!

Bortsett fra våre tanker om gjøren og laden, ønsker vi alle et riktig godt 2012 - håper dere bugner av inspirasjon og arbeidslyst!

Kristin og gjengenKul(som forøvrig ser fram mot vår)

 

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

29.09 | 12:31

Mannen min <3

...
29.09 | 12:12

Min vakre kvinne <3

...
01.01 | 19:16

Hei Per Ivar riktig godt nytt år :) Takk for tilbakemeldingen, jeg kan nok ikke ta på meg de gode refleksjonene har da det er Kristin sine gode refleksjoner :)

...
31.12 | 15:44

Hei Jan Petter. Jeg syntes dette FAKTISK var en positiv nyårsblogg. Som alltid når vi er sammen kommer du men en god refleksjon - det er ditt kvalitetsmerke👌

...
Du liker denne siden