Bloggen vår

Jobbe jobbe jobbe - 5. januar

Stine og mor er nå inne i den 5. timen med regnskapsføring. Kan vel ha noe med at alt ikke er ajourført fra før......?
Men vi skal nok få det til denne gangen også - flinke Stinemor som jobber og jobber. Men det begynner å vises hvor flink hun har vært. Kundekretsen hennes vokser jevnt og trutt, og det kan jo bare bety en ting; Hun er god på det hun driver med.

Det har vært brukt lite plass i bloggen til Stine og Øystein, så nå må det fortelles litt om gjøren og laden i Stalsbergveien ogsåHjerte
Stine har jo frisørsalongen sin i kjelleren - den startet vi å lage sammen for ganske nøyaktig ett år siden. Hun åpnet dørene for den første kunden i april 2011, og har siden jobbet flittig  her i tillegg til jobben hun har hos Perfekt Mote i Vikersund. Salongen er blitt riktig så fin, se siden hennes på facebook; Salong Lanugo. Der er det bare å "like" og følge med!
I tillegg utarbeider Øystein nå en nettside og nettbutikk for Salong Lanugo. Det skal bli spennende!
Øystein jobber i Oslo, og har gjort det i et par år nå. 
I denne jobben har han utviklet seg mye, som den datanerden han erKul
Han har utviklet et eget dataprogram/nettbutikk for sin arbeidsgiver, og er nå IT-ansvarlig der. I tillegg til dette har han også startet eget firma med det fengende navnet Webfish. Nettside kommer så fort han har ferdigutviklet siden til Stine, og div andre prosjekter han holder på med. Flittig den karen der!

Vi er utrolig stolte av de to, og synes de har fått til kjempemye.
I disse dager starter oppussingsprosjekter i det koselige huset deres, og først ut er nytt toalett. Så kommer det ny salong på plass i stua, og en vegg skal settes opp til flatskjermen. Mye spennende vil skje i Stalsbergveien i nærmeste fremtid, og det skal bli spennende å følge demHa ha
Kan vel fort bli litt assistansejobb for oss gamlingane også tenker jeg, og det er bra. Det er mere moro å delta enn å se på!

Nå er regnskapsjobben gjort for i dag - resten i morgen - god natt!

 

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...

Stine | Svar 06.01.2012 00.45

Det skal bli godt og bli ferdig med det regnskapet nå :P

Mamma 06.01.2012 11.12

Vi er godt i gang Stinemor;O)

Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

29.09 | 12:31

Mannen min <3

...
29.09 | 12:12

Min vakre kvinne <3

...
01.01 | 19:16

Hei Per Ivar riktig godt nytt år :) Takk for tilbakemeldingen, jeg kan nok ikke ta på meg de gode refleksjonene har da det er Kristin sine gode refleksjoner :)

...
31.12 | 15:44

Hei Jan Petter. Jeg syntes dette FAKTISK var en positiv nyårsblogg. Som alltid når vi er sammen kommer du men en god refleksjon - det er ditt kvalitetsmerke👌

...
Du liker denne siden