Kristin`s blogg

Litt fra Stalsbergveien igjen......

Nå har Stine og Øystein fått på plass den nye salongen sin, og jeg måtte så klart ned og skue underverket. For en utrolig flott salong!
Og for en stor salong......! Der, som i de fleste hjem som fornyer seg, flyttes ting og tang rundt omkring før det finner sin nye plass i huset.
Huset "stod på huet" når Kristoffer og jeg kom ned - det eneste som var kommet på plass var den gedigne nye sofaen. Den tok bokstavelig talt hele stua. TV måtte flyttes, hyller og planter, pynteting og elektroniske duppeditter fant seg til rette, og ingenting blei som det hadde vært;O)
Forandring fryder - resultatet ble så stilig. De nye julegave-gardinene passet perfekt til salongen, og hele stua ser bare så mye større ut.
Flinke folk, det kan ikke sies for ofteSmiler stort
Toalettet nærmer seg ferdig også, men rør og blandebatteri skal også på plass før siste finish kan gjøres. Dette rommet er et av husets viktigste rom (!), og det er viktig at det ser ut deretter!

I går var Anita-snuppa på besøk - vi bada og skravla, var mannequing for hverandre og kosa oss med Latte Macchiato. En skikkelig jentekveld mens far i huset satt på "hjemmekontoret" sitt foran pc og sønnen i huset var ute på vift.
Koselig!

Nå er det helg med full pakke - bursdagsfeiring for tantebarn, kakebaking og tilhørende barnedåp for lille Pia Charlotte. Denne helgen blir hektisk, men koselig!

God helg - prekæs!

Kristin Vill

 

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

31.08 | 15:42

Akkurat slik er det❤️

...
31.01 | 11:49

fine grønne støvler

...
07.06 | 07:43

fine grønne gummistøvler

...
28.11 | 22:30

Hei, Hører gjerne mer pr. epost om erfaringene dine rundt operasjon.

...
Du liker denne siden