Bloggen vår

En helg i familiens navn

Denne helgen har i sin helhet vært viet til familien.
Min "lille" niese i Sørumsand har fylt 13 år og trer nå over i tenåringens rekker. Lørdag gikk turen til Sørumsand og feiring av familiens nye tenaring. Gratulerer med dagen Martine.
Lille Blå fraktet mine tre håpefulle trygt fram og tilbake på en utmerket måte (på tross av at ordet "chippe" kom fram ved et par anledninger.......)

Søndag gikk turen til Snarum kirke, og navn ble tildelt en annen nieses datter; Pia Charlotte.
Uten å være kritisk til kirken i generelle vendinger, så skal det sies at sjelden (eller aldri) har jeg vært i en mer kjedelig gudstjeneste!
Veit virkelig ikke hva som gjorde det, om det var det faktum at jeg aldri hadde hørt noen av salmene de brukte, at presten holdt en usammenhengende og treg preken, eller om jeg rett og slett var for trøtt.......Kjedelig var det!
Dåpsbarnet var nydelig i dåpskjole som er fra vår generasjons oldemor, tror jeg. Alle i familien er døpt i den kjolen, og det er jo noe å være stolte av!
Selskapet ble holdt av flinke unge foreldre - bordene var nydelig dekket og maten var god. Selv hadde jeg bidratt med en Pavlova - det er så langt mine ferdigheter innen bakekunsten strekker seg;O)

Vi trappet ned helgens strabaser med litt regnskap for Salong Lanugo.
Så tok hele familien en yrkes- og utdanningstest på www.utdanning.no . Det var utrolig spennende, både for ung og gammel. Stine havna sånn ca der hun allerede er i dag, og mor fikk som vanlig på disse testene et hint om å gi råd og veiledning, og at lærer er en fin ting......
Mest spennende var det allikevel med sønnen i huset. Han fikk seg nok en pekeninne på videre utdanningsløp, og det er jo mest han det er aktuelt for nå. Helse og sosial peker seg ut, både på utdanningstest og jobbtest. Ambulansefag kanskje??
Vi avsluttet med et bad i Jaccuzzien, mor og barn. Der løses som vanlig utdanningsproblemer, og eller det som måtte være utfordrende i verden. Vi finner en løsning på det meste og er som oftest enige om måten å gjøre det på. I teorien......;O))

Ønsker alle en fin uke!
Kristin;O))

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

29.09 | 12:31

Mannen min <3

...
29.09 | 12:12

Min vakre kvinne <3

...
01.01 | 19:16

Hei Per Ivar riktig godt nytt år :) Takk for tilbakemeldingen, jeg kan nok ikke ta på meg de gode refleksjonene har da det er Kristin sine gode refleksjoner :)

...
31.12 | 15:44

Hei Jan Petter. Jeg syntes dette FAKTISK var en positiv nyårsblogg. Som alltid når vi er sammen kommer du men en god refleksjon - det er ditt kvalitetsmerke👌

...
Du liker denne siden