Bloggen vår

Symaskinen og jeg..........

Hjemme-alene-kveld - jeg og symaskinenSmiler stort
Kan tro jeg har kosa meg - Spotify har stått på med bare mine låter, lyset er tent, brillene er på og SYMASKINEN står klar på bordet.

Det begynte effektivt med en rask tur til Storsenteret for å levere telefonen min på reparasjon igjen. Og hva fikk jeg vel se; Ullpledd hos Princess med 40% reduksjon i pris. "Hmm, skal tro om ikke jeg kan bruke det til noe" tenkte jeg, og hastet inn i butikken.
To pledd og to puter seinere, kjører jeg hjem med godt mot. Her skal det syes!

Etter å ha laget middag til to unge gutter i huset, kjørt de på Klubben, kunne jeg endelig finne fram den fine, hvite, blanke og nye Singer symaskinen min. Glede!

Pleddene (ett ensfarget grått og ett grå-rutete) ble klippet opp og tilpasset putestørrelsene jeg hadde. Ensfarget til de store putene, det rutete til de mindre. Frynsene beholdt jeg i den ene siden, så det kunne bli en frønsekant på putene (se bilde av ferdig resultat under Inspirasjon). Nåler ble satt i, og jeg var spent på hvordan mitt nye under ville oppføre seg.
Jeg er ganske fornøyd med resultatet, men jeg tror jeg skal være glad for at jobben ikke skal vurderes for karakter........ og det er IKKE maskinen sin feil hehe.

Neste prosjekt er å sy navnet til Jan på uniformen hans, så den er klar til eventuell bruk. Mistenker Jan for å ha en baktanke med å kjøpe denne maskinen til "meg"..... det merket har nemlig manglet på uniformen hans en stund......Hvisker

Jans arbeidsdag har forøvrig vært lang - reiste hjemmefra kl 0715 på morningen, og var hjemme igjen kl 2200. DET er hva jeg kaller en lang dag!

Glad og fornøyd over at gutta mine nå er hjemme igjen, skal jeg finne senga.
Ønsker alle en like god natt som jeg håper på selv!

Kristin Ha ha 


 

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

29.09 | 12:31

Mannen min <3

...
29.09 | 12:12

Min vakre kvinne <3

...
01.01 | 19:16

Hei Per Ivar riktig godt nytt år :) Takk for tilbakemeldingen, jeg kan nok ikke ta på meg de gode refleksjonene har da det er Kristin sine gode refleksjoner :)

...
31.12 | 15:44

Hei Jan Petter. Jeg syntes dette FAKTISK var en positiv nyårsblogg. Som alltid når vi er sammen kommer du men en god refleksjon - det er ditt kvalitetsmerke👌

...
Du liker denne siden