Bloggen vår

Flanelsskjorteduoen

Kristin synes jeg er litt gammeldags når jeg ønsker meg "flanelsskjorte", men så godt å ha på da. Kan hende det er noe som henger igjen etter mine "industriarbeiderdager". uansett lykken var stor da Stine opplyste om at det fantes slike i butikken og jeg "bestilte" da to stykker.

Og ..vips !, der var begge skjortene i bruk. En av meg som storkosa meg med flanel på, og en på Kristin som kosa seg enda mer....

Her om dagen fikk vi solgt Kristins "Llille gulet" dvs Golfen som Kristin satte så pris på. Det som var enda bedre (nesten) var at vi taua den ned til Åmot ved hjelp av feltvogna, det var stor lykke med mengder med snø og feltvogn som drar på alle fire hjul.
Vi rusla oss av gårde og det gikk helt flott, som forventa. L3314N antagerligvis en av de beste bilene som er laget ;O)

Koselig var det også da det var oss tre, Kristoffer, Kristin og jeg som var på tur denne kvelden i snøværet. 

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...

Kristin | Svar 24.01.2012 09.40

Å jasså du - du har lurt deg innpå bloggen min du??!! Så fint innlegg Jan - både om gode skjorter og artig tur med Feltvogn;O)

Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

29.09 | 12:31

Mannen min <3

...
29.09 | 12:12

Min vakre kvinne <3

...
01.01 | 19:16

Hei Per Ivar riktig godt nytt år :) Takk for tilbakemeldingen, jeg kan nok ikke ta på meg de gode refleksjonene har da det er Kristin sine gode refleksjoner :)

...
31.12 | 15:44

Hei Jan Petter. Jeg syntes dette FAKTISK var en positiv nyårsblogg. Som alltid når vi er sammen kommer du men en god refleksjon - det er ditt kvalitetsmerke👌

...
Du liker denne siden