Kristin`s blogg

I`m back - "dvalen" er over, det er jo vår!

Hei igjen alle dere - det er kjempefint å være "tilbake" og kjempefint å lage et lite blogginnlegg igjen. 
Eksamen er over - det vil si den er levert og jeg sitter på nåler og venter på tilbakemelding. Står jeg??
Uten å gå videre inn på kjedelige ting som helse og sånne teite utfordringer, ble eksamen i overkant slitsom, men nå er den levert - og jeg har gjort det beste jeg kanHa ha.
Endelig kan jeg ta tak i huset og dets "forfall" når jeg nå i tre uker har vært Personalledelsens verden hehe. 
Den nydelige speilen Jan fikk tak i er lakket og endelig på plass. 
Og som vanlig, måtte jo hele stuen snus og vendes på for å finne en god plassering. Men det er jo  heeeelt vanlig - og jeg kosa meg i prosessen.
Jan er på ryggskole der han lærer om rygg og riktig måte å bruke hele kroppen. Han trener og er så flink!
Og mens han er der, føyk jeg rundt i huset med min lille minihammer i den ene hånden og drillen i den andre. Noe måtte ned og noe fikk komme opp igjen. 
Resultatet ble bra - nå er lampene plassert så vi får lys i hele stua (bortsett fra over salongen, der jeg jobber med min kjære for å få en lampe i taket........). Den tøffe Ikea-hyllen har måttet vike for speilen og div små hyller og ting er tatt bort. Det er ro i stua og ro   i hodet mitt, så jeg kan sove godt om nattenKjærlighet.

Det nye ungdomsrommet i kjelleren skal nok få seg en "ny" hylle, der den vil skli rett inn i interiøret, med allerede eksisterende hyller og bord fra Ikea. Digger Ikea!

Våren er forsiktig tatt inn i huset - nydelige primulaer er plassert her og der og det er små fargeklatter vi kan kose oss med å se på. Så koselig!
Jeg har til og med kjøpt hortensia med fargen blå, ikke hvit som jeg alltid kjøper. Og nå tror jeg jammen det er på tide å fornye gardiner og puter - tror det blir litt blått i stua ettersom vår og sommer nærmer seg......gleder seg til våren!

Med dette lille innlegget på bloggen, ønsker jeg samtlige en flott "vårdag" i februar - kos dere med sol og varmt vær, og la dagen varme kropp og sjel.

KristinHjerte

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

31.08 | 15:42

Akkurat slik er det❤️

...
31.01 | 11:49

fine grønne støvler

...
07.06 | 07:43

fine grønne gummistøvler

...
28.11 | 22:30

Hei, Hører gjerne mer pr. epost om erfaringene dine rundt operasjon.

...
Du liker denne siden