Reisebrev

Fra Belgia og Brugge til Frankrike og Normandie

Vi satte oss i Forden (Lille Blå) og startet reisen inn i Frankrike og målet var Normandie, Kristin for å få sol, sommer og bading og jeg for å nå endelig på se Normandie og alle de stedene jeg har lest så mange ganger om i historiebøkene. Jeg kjente jeg blir spendt ettersom vi reiset nedover, Dunkirk, Cherbourg, Caen, St. Lo og alle de andre, dette blir helt utrolig bra. bare tenk å gå på disse strendene Gold, Sword osv....HISTORIE !!

Vel .... for ikke å glemme meg helt bort, vi kom oss inn i Frankrike og her er jo folket ikke særlig gode, eller vil ikke prate Engelsk. det er en stor forskjell fra Belgia bare 3 timer borte hvor alle snakket Engelsk. Uansett alt årner seg med tegn og signaler, litt gloser og et smil.

Etter noen timer kom vi frem dit vi hadde booket hotell en liten fiskelandsby som heter Port En Bessin, hotellet heter Ibis og er et helt utmerket hotell til helt ok pris midt på brygga til denne koslige byen.

Kvelden ble avsluttet med Pizza på en lokal restaurant og en tur i fjære for å samle skjell og for å se den eneorme tidevannsforskjellen som visstnok er noe av den største på planeten.

Solnedgang sammen med kona i Normandie er noe alle bør få med seg i livet, det var vakkert.

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

31.08 | 15:42

Akkurat slik er det❤️

...
31.01 | 11:49

fine grønne støvler

...
07.06 | 07:43

fine grønne gummistøvler

...
28.11 | 22:30

Hei, Hører gjerne mer pr. epost om erfaringene dine rundt operasjon.

...
Du liker denne siden